15 март 2010 г.

Какво готвих днес

Май отдавна не съм се "отчитала" тук. Нямах намерение днес да готвя, но се оказа, че бръкнах във фризера за един пакет, а извадих три slap Спанака награбих като невидяла, че беше изключително чист този път. Мляко да не става зян, хайде и десерта готов. В крайна сметка имахме smile1


Пица


Бурания



Печени ребра с лимон

крем-карамел

Яхния от спанак с глиганско


Пак глиган, но Книжен кебап

Супа от спанак с пилешко

6 коментара:

  1. Глиганското нали е чисто от трихинелоза

    ОтговорИзтриване
  2. Пепчо,
    за колко време?!
    браво на теб - как успяваш толкова много и то ангажиращи неща наведнъж...
    лека седмица

    ОтговорИзтриване
  3. Valkocompany, всяко донесено дивечово месо в къщи се залепва с червен етикет, носи за изследване и едва след това маха етикета. Все пак и децата ми ядат от него и не бих си позволила лукса да готвя неизследвано месо.
    Макар че, в домашни условия пак няма гаранция, една отровена мишка да глътне грухчо и е готов (имаме такива познати), но за съжаление това не е практика за домашните животни.
    Bla, не съм, просто съм жена :)
    Райне, за половин ден :) Все пак трябваше и да се поизлезе в неделята.
    Прави се бърз преглед на продукти и съдове и решавам кое на кой котлон или във фурна да е :) Не е чак толкова сложно.

    Хубава седмица :)

    ОтговорИзтриване
  4. Хей,Пепи,браво!Един пакет-три пакета-шест ястия:)Направо ми събра очите!
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  5. Поздрави и на теб, Диди :) И слънчев ден.

    Така се получава....... доста често ;)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...