Храна за мойте канибали
Страници
(Преместване във...)
Начало
Човекът зад блога
Супи, сосове
Салати, предястия
Ястия с месо
Риба и сие
Дивеч
Субпродукти и безмесни
Тестени изделия
Пастети, разядки, гарнитури
Сладкишества
Напитки, мезета, консерви, зимнина
Авторско право
Насам-натам
▼
25 март 2024 г.
Конкильони с кайма и патладжани в доматен сос
›
Пак и отново от онези, големите раковини, наречени Конкильони (Conchiglioni) , един от многобройните видове паста. Много г ха...
15 март 2024 г.
Тирамису с лимончело
›
Тирамису обичам всякакво и в почти класически вариант със сос Забайон, и в лек вариант без яйца. Това обаче е лимоново. К...
6 март 2024 г.
Скарида в хрупкава коричка от тиквички
›
Има храни, които като опитам някъде и задължително после искам да споделя с домашните не знам дали толкова те да ги опитат, или защото н...
5 март 2024 г.
Сос Маринара
›
Сос Маринара е любим мой вкус от Средиземноморието. За приготвянето му са необходими само няколко продукта – домати, лук, чесън,...
20 февруари 2024 г.
Калцоне с пиадина /тортила
›
или тортила. Не лаваш, защото те са доста по-тънки листове. Макар че и на тях съм правила пица и въпреки, че ги обичам много тънки, лаваш-...
›
Начална страница
Преглед на уеб версията