tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post2001730736806872751..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Талиатели с бекон и сушени гъби pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-25897381933300660882017-04-28T12:11:53.686+03:002017-04-28T12:11:53.686+03:00Може, с каквото искате. Рецептата за самата паста ...Може, с каквото искате. Рецептата за самата паста е горе в текста, линк в израза ....Пастата се приготвя както съм описала тук В случая е червено-оранжева, pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-62728819076702208582017-04-28T10:28:38.533+03:002017-04-28T10:28:38.533+03:00Дали може да се направи с месо?Дали може да се направи с месо?ЕлитМКhttp://elitmk.com/reklamni-hartieni-torbi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-65243092047038360712017-04-28T10:27:29.085+03:002017-04-28T10:27:29.085+03:00А каква рецепта да използвам за направата на тесто...А каква рецепта да използвам за направата на тестото за пастата?ЕлитМКhttp://elitmk.com/hartieni-torbi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-36111829365453331312017-04-27T07:35:23.387+03:002017-04-27T07:35:23.387+03:00Не, може и на ръка да разточвате. Няколко пъти. с ...Не, може и на ръка да разточвате. Няколко пъти. с машинката е удобство.pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-46885728459693784432017-04-27T00:32:00.315+03:002017-04-27T00:32:00.315+03:00Нужно ли е да има специална машинка... ?
http://e...Нужно ли е да има специална машинка... ?<br /><br />http://elitmk.com/hartieni-torbi/ http://elitmk.com/reklamni-hartieni-torbi/<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-30151270664530956522016-05-09T23:01:28.824+03:002016-05-09T23:01:28.824+03:00Кари и Анелия, непременно си направете прясна паст...Кари и Анелия, непременно си направете прясна паста. Дори да не е червена. Наистина вкусът си заслужава :) а при нея - писането е повече, обяснението, отколкото самото и правене. <br />Ще се радвам да споделите резултата :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-91903752051064953162016-05-09T14:37:27.935+03:002016-05-09T14:37:27.935+03:00Много вкусно изглежда! Ще се пробвам да си направя...Много вкусно изглежда! Ще се пробвам да си направя прясна паста, предполагам вкусът си заслужава!Aneliya Popovahttp://crops.bg/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-30918470320897193082016-05-09T12:18:08.464+03:002016-05-09T12:18:08.464+03:00Страхотна рецепта, поздравления! Непременно ще я о...Страхотна рецепта, поздравления! Непременно ще я опитам и аз.Кари Цветковаhttps://webnime.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-10395780579041985782016-05-05T20:37:32.541+03:002016-05-05T20:37:32.541+03:00Бях се затъжила за теб, Роси :) Разбрах, че пак бе...Бях се затъжила за теб, Роси :) Разбрах, че пак беше зарязала блоговете ти :) <br />Радвам се, че ти харесва серията с пастата, другарче мило! Весели празници на теб пожелавам и чакам да се върнеш от където си :) и да разказваш! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-20963126559782986072016-05-05T20:33:16.442+03:002016-05-05T20:33:16.442+03:00Трябва да направиш, Веси, много по-вкусна е от го...Трябва да направиш, Веси, много по-вкусна е от готовата паста :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-57288590861129224562016-05-05T20:18:43.587+03:002016-05-05T20:18:43.587+03:00Кради си :) освен това, че пастата е с чушки, друг...Кради си :) освен това, че пастата е с чушки, другото си е нормално :)) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-5493410672676319452016-05-04T11:53:18.623+03:002016-05-04T11:53:18.623+03:00Много обичам паста, но все правя нещо традиционно....Много обичам паста, но все правя нещо традиционно. Крада рецептата :PИваhttp://bigprint.bg/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-61088021255796778992016-05-02T15:10:14.293+03:002016-05-02T15:10:14.293+03:00Така и не съм опитала прясна паста, иначе принципн...Така и не съм опитала прясна паста, иначе принципно не си падам, но така изглежда вкусно, пък и разнообразно!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-4464491753146312242016-04-29T10:08:28.734+03:002016-04-29T10:08:28.734+03:00Направо ми идва да ти открадна чинията,удивително ...Направо ми идва да ти открадна чинията,удивително апетитна паста,толкова много ми харесва,Пепи!Блазе им на момичетата,сигурна съм че на аромат и вкус е просто съвършена!Великолепна серия с прясна паста,все хубави комбинации,аз нищо не бих изчоплила,все по мой вкус ги приготвяш!Пък и цветничко-радва окото!<br />Пепи,за мен беше удоволствие да разгледам всичко ново при теб,както винаги си майстор от класа!<br />Пожелавам на цялото семейство да посрещнете празника с настроение и много усмивки,с вкусни гозби и с много вяра,любов и надежда!Хиляди прегръдки!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-534061686387987792016-04-26T23:39:29.696+03:002016-04-26T23:39:29.696+03:00Страхотна е, Радост! Да си направиш! Страхотна е, Радост! Да си направиш! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-48383075349510839332016-04-26T23:38:54.361+03:002016-04-26T23:38:54.361+03:00Купи си, Албенка, вече са доста евтини в България,...Купи си, Албенка, вече са доста евтини в България, а вършат чудесна работа - това лазаня да знаеш с прясно приготвени кори каква е вкусна :) Ще си отядете на паста. <br />За името не споря, тези са не по-широки от 5 мм, а талеолините - 2мм. Фетучините - между тях. Изобщо минимални разлики :) Ама на кой му пука, като има пълна чиния с домашна паста :))) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-49913178739692779672016-04-26T13:42:39.648+03:002016-04-26T13:42:39.648+03:00Сега и машина за паста ли да купувам...несравним в...Сега и машина за паста ли да купувам...несравним вкус има прясната паста! И според мен това са талиатели, фетучините са доста по-тесни. <br />ПоздравиАлбиhttps://www.blogger.com/profile/03653364735308102811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-40814887100713123052016-04-26T11:59:50.391+03:002016-04-26T11:59:50.391+03:00Само си представям аромата от гъбките....Чудесна е...Само си представям аромата от гъбките....Чудесна е пастата!Kitchen and Hobbyhttps://www.blogger.com/profile/14638445781507209322noreply@blogger.com