tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post2857461240975372883..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Печен свински джолан с бира pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-18138622000349048982019-12-23T23:58:30.350+02:002019-12-23T23:58:30.350+02:00Мням-мням:)Мням-мням:)veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-5863218716530350032019-10-31T17:53:20.069+02:002019-10-31T17:53:20.069+02:00Благодаря ти, Нели :) Бих се впрегнала, ако поне р...Благодаря ти, Нели :) Бих се впрегнала, ако поне рецептата бе прочел и с името си да се подпише. Анонимни и хейтъри дал Бог :) градивна критика малко. <br />Хубави почивни дни на теб! <br />Между другото, от тогава някъде и аз имам останало рулце оризова хартия. Сега ме подсещаш да го сложа при някое печене под фолиото, че ми се свиди да го изхвърлям :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-72928718921650479712019-10-31T12:03:13.411+02:002019-10-31T12:03:13.411+02:00Леле, ядосах се на коментара на Анонимния. Голям м...Леле, ядосах се на коментара на Анонимния. Голям майстор, пък в чужди блогове се рови, за да ръси мозък. Изпекла съм стотици джолани и с кожа и без и досега не е имало фал, ако е завит добре с фолио и отдолу с мачкана хартия за печене или имаше едно време една оризова. Което ви подсказва, че съм на 40+ години. Та тъй. Не се впрягай на Анонимни Пепчо. Из нашия край викат-виж му акъла, та му скрой шапка:)) Успешна година и много вкусни мръвки желая! Нелиnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-37688830807638053932019-09-26T23:18:19.684+03:002019-09-26T23:18:19.684+03:00Караш ме да се изчервявам :) Утре пак ще го правя....Караш ме да се изчервявам :) Утре пак ще го правя. <br />Благодаря, Кате :) Прегръдки! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-54328631953425024472019-09-25T22:09:20.048+03:002019-09-25T22:09:20.048+03:00Та да си дойдем на думата! Ми фаворит си ми в тази...Та да си дойдем на думата! Ми фаворит си ми в тази категория просто! Разкошен е този джолан, Пеп! Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-9356704716162884792019-09-21T14:16:21.650+03:002019-09-21T14:16:21.650+03:00Пиши, пиши. Утре ти е ден за почивка ;) и готвене....Пиши, пиши. Утре ти е ден за почивка ;) и готвене. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-1899075120309566822019-09-21T14:15:57.690+03:002019-09-21T14:15:57.690+03:00Може, разбира се. Но под капака на гювеча поставет...Може, разбира се. Но под капака на гювеча поставете 2 пласта алуминиево фолио, защото глинените гърнета не се затварят плътно и течността ще се изпари. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-61995007201868074432019-09-21T13:03:10.351+03:002019-09-21T13:03:10.351+03:00А може ли да се изпече в глинен гювеч?А може ли да се изпече в глинен гювеч?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04859281141569018960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-63856413730016416972019-09-18T19:01:49.510+03:002019-09-18T19:01:49.510+03:00Не съм пекла скоро джоланче. Ще взема да си напиша...Не съм пекла скоро джоланче. Ще взема да си напиша забележка. <br />А твоето изглежда вълшебно. Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-91341022232075828962019-09-18T17:44:48.463+03:002019-09-18T17:44:48.463+03:00Твоето свърши ли :) Твоето свърши ли :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-61138122680318898542019-09-18T17:06:41.255+03:002019-09-18T17:06:41.255+03:00Супер е джоланчето, Пепи! Идвам с чинийка.Супер е джоланчето, Пепи! Идвам с чинийка.Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-2118043034687749122019-09-18T16:47:11.828+03:002019-09-18T16:47:11.828+03:00Хайде, Сонче, ще чакам там да видя :) Хайде, Сонче, ще чакам там да видя :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-75295447307708279292019-09-18T16:40:54.009+03:002019-09-18T16:40:54.009+03:00Хайде другия път да прочетете рецептата първо. За ...Хайде другия път да прочетете рецептата първо. За бирата съм писала светла, или безалкохолна. Джоланът видимо е без кожа. Месото, поставено в студена фурна се суши само ако е оставено открито. <br />Никога не съм споделяла рецепта, чийто резултата не е добър - и това вече 10 години. <br />Дайте сега да видим Вашия джолан, уважаеми анонимен коментиращ. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-39275353355736118152019-09-18T16:34:54.848+03:002019-09-18T16:34:54.848+03:00Джоланът с кожа ли е или не е? Ако е с кожа технол...Джоланът с кожа ли е или не е? Ако е с кожа технологията е тотално сбъркана, защото като го опънеш на 250 и кожата става на подметка. Стъпките там са 150С - 1ч, 220С - 1ч., 40мин на 250 като се маха фолиото, пликът за печене ако не е в съд под капак. Има и една немска рецепта за 4 печене под капак с ябълков сок, но там е по-сложно. За готвенето с бира внимавайте каква използвате. Има силно горчиви бири, които придават горчивина на ястието и става провал. По възможност светла, ако рецепта не изисква черна, със слаба горчивина, маркова, а не ПВЦ. Не споделям идеята месо да се постава в студена фурна, започва да го суши докато стигне температа. Хайде повече прецизност в следващата рецептаIvan Bairovhttps://www.blogger.com/profile/05385219645136243698noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-17806758688098686962019-09-18T15:49:53.143+03:002019-09-18T15:49:53.143+03:00Страхотна мръвка, Пепи! И на мен джоланчето ми е л...Страхотна мръвка, Пепи! И на мен джоланчето ми е любимото месо. Записано, благодаря!❤️❤️❤️Сончетоhttps://www.blogger.com/profile/13843721046412156860noreply@blogger.com