tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post3412548828466872585..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Крехки свински ребърца с пепси кола pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-2695332671165877972022-10-19T21:06:22.043+03:002022-10-19T21:06:22.043+03:00О, да, много добре се получава с врат. О, да, много добре се получава с врат. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-50996636706788424862022-10-19T11:54:49.827+03:002022-10-19T11:54:49.827+03:00Рецептата е много успешна! дали ще стане с парче в...Рецептата е много успешна! дали ще стане с парче врат?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-75963705432784726042022-07-09T20:13:27.825+03:002022-07-09T20:13:27.825+03:00Правилния избор за голямо парче ребра :) Радвам се...Правилния избор за голямо парче ребра :) Радвам се, че и на Вас е харесала! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-69866082299290580952022-07-09T10:11:23.669+03:002022-07-09T10:11:23.669+03:00Страхотна рецепта! Откакто я открихме, вече само т...Страхотна рецепта! Откакто я открихме, вече само така приготвяме ребрата.Благодаря!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-891475307705107392018-05-02T07:43:12.546+03:002018-05-02T07:43:12.546+03:00Може. Но сложете по-малко течност. Може. Но сложете по-малко течност. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-76303914555811336782018-05-01T21:04:20.387+03:002018-05-01T21:04:20.387+03:00Може ли да ги изпека в крок пота вместо във фурна...Може ли да ги изпека в крок пота вместо във фурната?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-82533584278803085882018-03-02T15:29:31.657+02:002018-03-02T15:29:31.657+02:00Честита Баба Марта и на теб! Много се радвам, че с...Честита Баба Марта и на теб! Много се радвам, че сте харесали ребърцата, Дани :) А за тия пликове ще проверя в Била, така или иначе много често съм там :) <br />Благодаря и за доверието :) Хубави почивни дни! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-48665287666038997892018-03-01T16:57:11.353+02:002018-03-01T16:57:11.353+02:00Много ти благодаря , Пепи ! Не го дупчих, наду се ...Много ти благодаря , Пепи ! Не го дупчих, наду се като балон , но не гръмна във фурната , а ребърцата станаха уникално вкусни , както и всички твои рецепти , които съм правила . В Германия съм , но преди 4 години си бях в София и там в Била също имаше такива едни малки къси кутийки с ширина 30 см. на 3 метра дължина . Честита Баба Марта ! Благодаря ти !Даниела Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-67298315806336158072018-02-27T17:09:12.031+02:002018-02-27T17:09:12.031+02:00ехеее, къде го намери такъв? Ако си в БГ, сподели ...ехеее, къде го намери такъв? Ако си в БГ, сподели моля, че аз понякога не намирам от големите пликове, а трябват. <br />Завържи си го от двете страни плика, но не го дупчи, но някак вдигни вързаните краища нагоре, да не изтича от течността - ако може на ръбовете на тавата ги опри. Знам, че се дупчат, за да излиза налягането, което се получава при печенето, но аз никога не съм дупчила пликовете. Слагам във вуфранат и наблюдавам - като се надуе и се види и чуе къкрене вътре - намалавяма градусите. Така няма опасност да се пусне. Ще чакам да споледиш после :)pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-43375840087021746172018-02-27T15:19:18.469+02:002018-02-27T15:19:18.469+02:00Пепи , да продупча ли плика , защото мойто е едно ...Пепи , да продупча ли плика , защото мойто е едно парче 3м. и трябва да режа от него и да завържа от двете страни ? Извинявай за негърският въпрос , но за първи път пека в такова нещо , даже го купих заради твойта рецепта , защото знам , че както винаги ще стане голяма вкусотия . Поздрави ! Даниела.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-5197858910579851092018-02-11T20:27:36.224+02:002018-02-11T20:27:36.224+02:00Ха дано, Веси! Нали знаеш - снаха, годеж, веселба....Ха дано, Веси! Нали знаеш - снаха, годеж, веселба...пък и кратка почивка с Мише. <br />Вземи си направи профил във ФБ, липсва ми общуването с теб. СКайпа го изтрих от телефона, а от компютъра не се сещам да влизам. <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-35673026671255931222018-02-11T19:22:11.474+02:002018-02-11T19:22:11.474+02:00Дано да е така, Диди, всекиму пожелавам такъв месе...Дано да е така, Диди, всекиму пожелавам такъв месец! <br />Прегръдки за теб и хубав февруари да е :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-84253222030293083032018-02-11T14:51:37.247+02:002018-02-11T14:51:37.247+02:00Да споделиш на другарчето без фейсбук веднага на с...Да споделиш на другарчето без фейсбук веднага на скайп за януарските ти емоции:))<br />А аз ти пожелавам, като си я подкарала така от първия месец - та до последния!<br />За протокола -и на тази порция няма да откажа!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-90803942445509340762018-02-09T07:08:09.216+02:002018-02-09T07:08:09.216+02:00О, да, това определено ще се хареса у дома, Пепи!
...О, да, това определено ще се хареса у дома, Пепи!<br />..." януари ми беше един прекрасен, наситен с емоции и хубави събития месец,...", <br />и пожелания за още много хубави, емоционални и прекрасни месеци!Прегръдки!di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-71370727085156737452018-02-09T00:12:55.971+02:002018-02-09T00:12:55.971+02:00Поздрави и на теб, Кате :) Не се и съмнявам, че ти...Поздрави и на теб, Кате :) Не се и съмнявам, че ти скоро ще отговориш подобаващо с някоя прилична мръвка :) <br />Хубав уикенд на теб!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-18461277185764261452018-02-08T12:27:24.623+02:002018-02-08T12:27:24.623+02:00Аа, не сте честни с Траянчето, ще ме подлудите с а...Аа, не сте честни с Траянчето, ще ме подлудите с апетитни гледки! Взимам и от твоите, да знаеш! Хубаво е човек да презареди батериите:) Добре дошла отново:))), а ние ще се заредим с желязна воля, за да устоим на рецептите, които престоят. Поздрави, Пеп! Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.com