tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post3500948330839382868..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Пилешко филе с козе сирене и патладжани в доматен сос. И последния да затвори вратата, че отиваме на гости pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-64212732466715403862013-04-04T10:01:28.708+03:002013-04-04T10:01:28.708+03:00ПП: Но се сетих, че такова козе (не саламурено, а ...ПП: Но се сетих, че такова козе (не саламурено, а с бялата плесен) човеците ми не близват, а те са основните консуматори. Аз пък се възползвам от това и си го хапвам с конфитюр от лук или грозде :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-15844773144085331422013-04-03T21:26:04.245+03:002013-04-03T21:26:04.245+03:00Рибка, рибка :) как ви подведох с Ели, а :))
Теб ...Рибка, рибка :) как ви подведох с Ели, а :)) <br />Теб не те знам дали ще го пробваш - като не обичат твоите човеци патладжани. <br />Но винаги можеш да го пропуснеш на техните порции, да направиш за себе си. <br />Благодаря ти! <br />С пожелание за хубави и слънчеви вече дни! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-77221164200744110792013-04-03T21:23:33.743+03:002013-04-03T21:23:33.743+03:00Благодаря, Траянка! Благодаря, Траянка! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-76933613876677893602013-04-03T21:23:20.445+03:002013-04-03T21:23:20.445+03:00Кате, надявам се добре си се заседяла :)) докато м...Кате, надявам се добре си се заседяла :)) докато мина след дена да притворя вратата :)<br />Това сиренце - ей така с лъжицата и на брускети - беше най-одобрения вариант у нас. <br />Жива и здрава да си и ти! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-69551787104157547602013-04-03T21:22:07.156+03:002013-04-03T21:22:07.156+03:00Снежка, много ти благодаря пак! За нацелването - ...Снежка, много ти благодаря пак! За нацелването - радвам се, че съм успяла да "хвана" и твои любими продукти. <br />Поздрав най-сърдечен! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-62692938270682723992013-04-03T21:20:39.562+03:002013-04-03T21:20:39.562+03:00Много жалко, Сонче. Ако ми се наложи да не ям няко...Много жалко, Сонче. Ако ми се наложи да не ям някоя храна (за сега само 1-2 продукта) не знам как ще се удържам - никаква воля нямам. <br />Ако го хареса г-н Шатев - много ще се радвам. Виж, по-надолу има предложение за сиренето в пълнежа - може да избегнеш бялото саламурено. <br />Благодаря ти, лека нощ на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-57884260672929664272013-04-03T21:17:21.817+03:002013-04-03T21:17:21.817+03:00Добре, благодаря. Видя ли се в голямата търг. вери...Добре, благодаря. Видя ли се в голямата търг. верига М. ще заредя козе Президент и ще опитам рецептата в изискания и вариант. Мога да кажа, че я правя от 7-8 години. Най-много ми харесва в плънката да има синьо сирене :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-59118557175766748262013-04-03T18:07:27.963+03:002013-04-03T18:07:27.963+03:00Ястието е добре познато от добрите ресторанти. Съв...Ястието е добре познато от добрите ресторанти. Съвет, не използвай тези боклучави кози сирена, имам предвид саламурените(по-принцип употребата на саламурено сирене в изискана рецепта е проява на лош вкус), използвай козето сирене Президент. С патладжан и пиле комбинацията е зашеметяваща.Е.Георгиевnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-55395551714583714002013-04-03T17:08:35.162+03:002013-04-03T17:08:35.162+03:00И аз Пепи!И аз Пепи!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-84344305027888216952013-04-03T14:43:27.836+03:002013-04-03T14:43:27.836+03:00Пепи,супер избор на рецепта,съчетанието от продукт...Пепи,супер избор на рецепта,съчетанието от продукти е фантастично!<br />Верно,че си снимала и в бяла и черна чиния,смятай колко съм забелязала,ако не беше акцентирала,защото изобщо не гледах чинията,а това в нея-страхотен цвят има сосчето и тук ще подчертая.<br />Много ми харесват снимките и смятам,че са категорични за това,колко е вкусно!<br />Поздрави за теб и Снежи и хубави,пролетни дни на вас и семействата ви,момичета!<br />Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-49171616251499605932013-04-03T10:45:49.320+03:002013-04-03T10:45:49.320+03:00Вече видях при Снежи и ви поздравих!Наистина ястие...Вече видях при Снежи и ви поздравих!Наистина ястието не е запленяващо фотогенично, както някои други, предимно печени меса, но пък е толкова богато откъм вкусове и аромати, че му прощаваме, че не си го харесала как стои в чинията! Ще се хареса на моят дегустатор със сигурност(аз не мога да ям патладжан и такива сосове по здравословни причини, иначе обичам и само си преглъщам)!Още веднъж поздравления за представянето!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-27273021971915533052013-04-03T07:55:03.091+03:002013-04-03T07:55:03.091+03:00Пепи, идвам и тук да ти благодаря за чудесния избо...Пепи, идвам и тук да ти благодаря за чудесния избор на рецепта за "посоляване" на моя блог :)). Малко е да кажа, че ми харесва. Нацели и мои любими продукти и тези дни ще ми гостуваш съвсем реално, ако за такова се брои твоя рецепта на трапезата ми :)) Благодарности и сърдечни поздрави от мен! С пожелание за прекрасен ден! Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-901236809910188632013-04-03T00:29:11.854+03:002013-04-03T00:29:11.854+03:00А тук има два вида сирене с един кашкавал :)
Благ...А тук има два вида сирене с един кашкавал :) <br />Благодаря, ДИлянка :)<br />Ще се радвам, ако и на теб ти хареса! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-2840948170329183002013-04-03T00:28:37.962+03:002013-04-03T00:28:37.962+03:00Тц, Дани, едва доловимо мирише. По-скоро приятно. ...Тц, Дани, едва доловимо мирише. По-скоро приятно. Щом Мише, дето не яде домашно сирене до тук не отказа нищо от козите продукти :)) <br />Прясното е много въздушно и със съвсееем фин аромат на коза :)) как го пиша, а :) представи си, че козите са на 50м. отминали :)) май да си лягам. <br />Дани, намериш ли, купи си и пробвай. Повтарям се, но щом М. много хареса, значи не мирише. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-84572972455071769042013-04-03T00:23:53.806+03:002013-04-03T00:23:53.806+03:00Имаш ли желание - ще се научиш, Гери. Щом другите ...Имаш ли желание - ще се научиш, Гери. Щом другите неща ти се отдават добре - и с месото ще се справиш. Като си помисля - на мен май ми се е наложило да се науча :))<br />Поздрави и на теб и хубав ден утре! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-60962027676728097172013-04-03T00:22:15.610+03:002013-04-03T00:22:15.610+03:00Идвай, Мъхче, весело да става :) Идвай, Мъхче, весело да става :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-2616409432674214752013-04-03T00:21:38.175+03:002013-04-03T00:21:38.175+03:00Благодаря, Еви :) Ти си човек, който може да си го...Благодаря, Еви :) Ти си човек, който може да си го приготви - няма да те мисля :)) Не че не бих почерпила, но нали знаеш, че няма. <br />Между другото, студено - това пилешко - ми харесва много повече, отколкото топло. <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-24780604290602253672013-04-03T00:19:44.759+03:002013-04-03T00:19:44.759+03:00Ааа не, Бети, има месо, което изглежда много апети...Ааа не, Бети, има месо, което изглежда много апетитно. Но без такива обилни сосове.<br />Ще се радвам някой ден да си побъбрим на живо :) <br />Лека нощ! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-62823809223982080012013-04-02T23:38:41.164+03:002013-04-02T23:38:41.164+03:00Уникална си, Пеп! Невероятна рецепта за гостуванет...Уникална си, Пеп! Невероятна рецепта за гостуването си приготвила. Ех, да имах такава порция пред мен сега... Прегръдки! ;)Eva Tonevahttps://www.blogger.com/profile/06090303487008951841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-39012742805665527652013-04-02T23:18:23.665+03:002013-04-02T23:18:23.665+03:00Аз затварям вратата и ще се довлека след теб при С...Аз затварям вратата и ще се довлека след теб при Снежи. Няма да пропусна това угощение;)Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-43833455797544598112013-04-02T20:50:31.304+03:002013-04-02T20:50:31.304+03:00Пепи, където и да си и каквото и да приготвяш важн...Пепи, където и да си и каквото и да приготвяш важно е духа, който носиш и безценното чувство за хумор-така де, аз и гладна да си остана, с твоето месо, ще ми е кеф:)))<br />Обичам много патладжан и често го приготвям и с доматен сос и разтапям по някоя моцарела, а домашните обичат пиле с доматен сос и мнооого магданоз, следващия път към моя патладжан ще добавя и пилешко-по твоя начин.<br />Фотогенично е и в двете чинийки :) Мене ако питаш месото е нефотогенично...:)<br />Беше ми приятно!<br />Сърдечни поздрави!<br />Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-77106320726384318282013-04-02T18:29:43.314+03:002013-04-02T18:29:43.314+03:00Пепи, направо си върхът, аз и там казах. Най ти е ...Пепи, направо си върхът, аз и там казах. Най ти е лесно да готвиш месце - а на мен не ми е особено лесно, но пък ще се науча.<br />Чудно си сготвила и сте много приятен тандем със Снежи.<br />Сърдечни поздрави и хубава вечер!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-13438766131150787002013-04-02T17:43:13.047+03:002013-04-02T17:43:13.047+03:00При тази рецепта изобщо не чакай някой да затвори ...При тази рецепта изобщо не чакай някой да затвори вратата!<br />Остави я широко отворена!<br />Чудесно съчетание по мой вкус /като изключим козето сирене, ако <br />мирише/<br />Прегръдка, Пеп!<br />Това прясното и то ли има дъх на козе?Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-21280270979456128342013-04-02T17:14:42.203+03:002013-04-02T17:14:42.203+03:00Вече надникнах при Снежи, но и тук да си кажа - на...Вече надникнах при Снежи, но и тук да си кажа - направо ме уцели в сърцето с тази рецепта, Пепи! Има ли сирене, аз съм първа кипра наредена :) Прекрасно представяне и благодаря за рецептата, ще се прави, то е ясно!Дилянаhttps://www.blogger.com/profile/02547820395186419666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-72290634227169789502013-04-02T17:08:34.200+03:002013-04-02T17:08:34.200+03:00Страхотно гостуване и голяма вкусотия, Пепи!Страхотно гостуване и голяма вкусотия, Пепи!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.com