tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post4561532932682734934..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Пъдпъдъци на скара pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-75303451536546743732017-07-07T12:38:18.448+03:002017-07-07T12:38:18.448+03:00Ай душици златни <3Ай душици златни <3Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-19931853304803012742017-07-03T22:47:52.323+03:002017-07-03T22:47:52.323+03:00така е :) и се харесват и от малки, и от големи :)...така е :) и се харесват и от малки, и от големи :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-76335872022728520462017-06-30T14:40:42.678+03:002017-06-30T14:40:42.678+03:00Страхотни франзели. Винаги са добре дошли по време...Страхотни франзели. Винаги са добре дошли по време на всяко хранене. Поздрави!Petrushttp://petrus.bg/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-79425247183584460662017-06-29T23:12:16.042+03:002017-06-29T23:12:16.042+03:00стига, Веси, вкусни са :) стига, Веси, вкусни са :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-53725243580187201872017-06-29T11:51:07.645+03:002017-06-29T11:51:07.645+03:00Аааа, тия "жаби" не са за мен:))
Прегръд...Аааа, тия "жаби" не са за мен:))<br />Прегръдка за теб, обаче!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-53437441668192848972017-06-22T16:57:17.849+03:002017-06-22T16:57:17.849+03:00Така е, Ели, пъдпъдъците са различни пернати :) И ...Така е, Ели, пъдпъдъците са различни пернати :) И задължително търпение трябва да има човек, в който и от първите два случаи да ги скубе. Не е като с домашните пилета :) <br />Поздрави и на теб и хубави почивни дни! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-62938981874875193952017-06-22T08:27:23.421+03:002017-06-22T08:27:23.421+03:00Пепи,
баща ми много лесно ги оскубва тези пъдпъдъц...Пепи,<br />баща ми много лесно ги оскубва тези пъдпъдъци - веднага след улова или когато ги приберем във фризера леко да замръзнат.Така се скубят най - лесно и най - бързо.Печем ги на партигрила, така ги мариноваме също.Когато много се препекат месото става наистина сухо, трябва да се внимава.Понякога на самия партигрил слагаме отстрани фолио за да се задушат и изпекат по - добре.Поднасяме ги с различни гарнитури.Пъдпъдъците не се попарват преди да се оскубят, пиша това за тези, които не знаят.Скубят се сухи.<br />Поздрави и лека седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com