tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post4620535103555685173..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Печен свински джоланpep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-42837265800190472342020-02-23T13:04:32.691+02:002020-02-23T13:04:32.691+02:00За 5 мин в загрята фурна след като е готов. Повече...За 5 мин в загрята фурна след като е готов. Повече не трябваpep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-9054076991312799552020-02-23T08:29:06.397+02:002020-02-23T08:29:06.397+02:00След като изпечеш в крок пот или преди това има ли...След като изпечеш в крок пот или преди това има ли запичане/запечатване на месото, че ми се вижда с коричка твоя джоланМаргаритаhttps://www.blogger.com/profile/00693581753164742508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-792406027980247572013-03-26T23:45:53.296+02:002013-03-26T23:45:53.296+02:00А аз благодаря за доверието, Мила!
Наистина джола...А аз благодаря за доверието, Мила! <br />Наистина джолана така става уникално вкусен и сочен. Нищо, следващия път пожелавам два да бъдат. <br />Поздрави и на теб :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-32654043583031542882013-03-25T16:35:52.899+02:002013-03-25T16:35:52.899+02:00Здравейте!
Отново чудесна рецепта със страхотен р...Здравейте!<br /><br />Отново чудесна рецепта със страхотен резултат, жалко че джоланът в моя случай беше само един ..., важното е, че бе достатъчен за двама :-) Картофите и морковите се топяха, много благодаря за рецептата.<br /><br />Поздрави, МилаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-4818023871610409732013-03-03T00:07:10.557+02:002013-03-03T00:07:10.557+02:00Ще го постигнеш, няма как :)
Джолана е едно много...Ще го постигнеш, няма как :) <br />Джолана е едно много крехко и сочно месо и му трябва добро задушаване, за да се получи добре. <br />Радвам се, че ти е харесал така сготвен :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-10870689408001208932013-03-02T12:43:10.337+02:002013-03-02T12:43:10.337+02:00Страхотно вкусно ми се получи ястието когато го пр...Страхотно вкусно ми се получи ястието когато го пробвах за пръв път. Всички бяха много очаровани, сега ще пробвам да постигна отново същия успех. Благодаря на автора за уникалната рецепта, а на другите ще кажа да не се колебаят, а да се залавят с приготвянето и(за тези които не са я правили досега).Пламен Узуновhttps://www.blogger.com/profile/09263263852060922028noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-44772297814530628442010-01-27T13:31:19.706+02:002010-01-27T13:31:19.706+02:00Доставката я направих, хубава вечеря си спретнахме...Доставката я направих, хубава вечеря си спретнахме със свинсно и винско. Понеже не разберам много от правилата при блогарите, направих нещо за теб при мен Заповядай!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14744068838122534445noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-78157531563122076822010-01-26T22:22:31.873+02:002010-01-26T22:22:31.873+02:00Кате, силно се надявам да си направила доставка от...<b>Кате</b>, силно се надявам да си направила доставка от фермата вече :) <br /><b>fedora,</b> под секрет - аз морковите не ги ям. Пробутвах, пробутвах към половинката, той хапна няколко, но повечкото се оказаха просто украса. <br /><b>Танче</b>, догодина непременно задели две да изпечеш цели, страхотно е! Те и при нас на пача отиват, затова се изненадаха от реакцията ми, как набързо ги прибрах :) <br />Хубава сряда, четвъртък, петък,.... Хубави и топли дни, момичета!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-45757113462068577482010-01-26T10:40:59.439+02:002010-01-26T10:40:59.439+02:00Ех, че хубава история и впечатляващ резултат. Чудн...Ех, че хубава история и впечатляващ резултат. Чудно препечено джоланче. Почти усещам аромата. А какви неща си представяш само... Жалко наистина, че бутовете не достигат. Ние джоланчетата ги заделихме, но за пача.Ralfietahttps://www.blogger.com/profile/12257369052375630695noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-70943196377125974752010-01-26T09:19:09.828+02:002010-01-26T09:19:09.828+02:00Ммм, много вкусничко изглежда... и с тези зеленчуц...Ммм, много вкусничко изглежда... и с тези зеленчуци отстрани - прелест :))) (само да не ме чуят вегетарианците хахаха)<br />Поздравления за вкусотийката!<br />Лек и усмихнат ден :)fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-74609808190467749402010-01-26T08:59:48.564+02:002010-01-26T08:59:48.564+02:00Малеее!Много апетитно се е гушнало с картофчета и ...Малеее!Много апетитно се е гушнало с картофчета и морковчета. Отивам и аз да вадя месо от фермата (фризера). Поздрави!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14744068838122534445noreply@blogger.com