tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post4655759114672556869..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Най-вкусният печен заек :) pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger51125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-65224138801193259142021-10-01T00:02:24.523+03:002021-10-01T00:02:24.523+03:00Пушеният е обработено месо, което разбрах преди го...Пушеният е обработено месо, което разбрах преди години от приятелка/в този бранш, че при следваща по-дълго топлинна обработка става канцерогенен. Както и пушените меса. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-28344554419542806592021-09-30T21:34:09.863+03:002021-09-30T21:34:09.863+03:00Аз да попитам, защо бекона да не е пушен?Аз да попитам, защо бекона да не е пушен?Еленаhttps://www.blogger.com/profile/08782035314382478135noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-15040181044016215742019-05-23T18:46:28.125+03:002019-05-23T18:46:28.125+03:00И със заешко е много вкусно, но и с пилешко се пол...И със заешко е много вкусно, но и с пилешко се получава екстра!<br /><br />Аз понеже нямам пликове, правя го в тава(ниска тенджера) с капак... Тази вечер май ще е в по-малка тавичка под фолио.Миткоhttps://www.blogger.com/profile/18311869943839089572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-80733159986714061362018-10-25T19:43:41.143+03:002018-10-25T19:43:41.143+03:00Може да го напълинте, разбира се. В блога има и ре...Може да го напълинте, разбира се. В блога има и рецепта за пълнен заек, но обвивката тук :) е по-вкусна. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-53398271547598016962018-10-25T08:42:50.519+03:002018-10-25T08:42:50.519+03:00C тази рецепта мога ли и да го напъля без да го пр...C тази рецепта мога ли и да го напъля без да го правя на парчетаAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18192139036393537812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-81213486635518518342018-01-15T17:36:37.393+02:002018-01-15T17:36:37.393+02:00никакъв проблем не е вида на горчицата. никакъв проблем не е вида на горчицата. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-1921220679595616102018-01-15T13:39:19.412+02:002018-01-15T13:39:19.412+02:00Благодаря много за отговора! Вместо едрозърнеста г...Благодаря много за отговора! Вместо едрозърнеста горчица ( нямаше в магазина) използвах мека горчица с магданоз и чесън. Надявам се, че няма да е голям проблем .ivka_007https://www.blogger.com/profile/10293603847269638260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-86336765037432085162018-01-15T09:48:33.374+02:002018-01-15T09:48:33.374+02:00Може. Но сложете на дъното обърната чиния, за да л...Може. Но сложете на дъното обърната чиния, за да лежи заека на нея, да не е директно на дъното. И под капака сложете лист фолио , за да уплътни - иначе капаците не затварят плътноpep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-1598159557930522142018-01-15T09:24:52.429+02:002018-01-15T09:24:52.429+02:00Здравейте! Реших днес да приготвя едно зайче по ва...Здравейте! Реших днес да приготвя едно зайче по вашата рецепта, но искам да попитам, дали мога да го сложа в глинен гювеч вместо торбички?ivka_007https://www.blogger.com/profile/10293603847269638260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-58571702868132251562016-08-26T11:38:02.017+03:002016-08-26T11:38:02.017+03:00Да ви е сладко! Да ви е сладко! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-86288241420314962452016-08-25T22:07:14.207+03:002016-08-25T22:07:14.207+03:00току що си хапнахме зайчето.Рецептата е уникална.Б...току що си хапнахме зайчето.Рецептата е уникална.Благодарим!!!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-38624896132681329342015-08-31T16:27:25.621+03:002015-08-31T16:27:25.621+03:00Браво! Много се радвам за което :) Печеното месо ...Браво! Много се радвам за което :) Печеното месо и с бира е вкусно, няма проблеми за да се замени виното. <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-79288443572751838982015-08-30T10:34:55.811+03:002015-08-30T10:34:55.811+03:00Винаги правя заека пълнен, но сега пробвах по тази...Винаги правя заека пълнен, но сега пробвах по тази рецепта. Стана невероятно вкусно. Нямах вино и вместо него сложих бира, но резултата е... С две думи обрах овациите :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-52105687021741639232015-08-02T22:30:02.989+03:002015-08-02T22:30:02.989+03:00Надявам се резултата да е бил вкусен :) Нищо, че е...Надявам се резултата да е бил вкусен :) Нищо, че е без салвия, подправките запазват месото сочно. <br />А жега не жега - налага се да ядем. :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-65602912677577751082015-07-31T19:17:36.186+03:002015-07-31T19:17:36.186+03:00Че е лято лято е и жегите са непоносими, но покрай...Че е лято лято е и жегите са непоносими, но покрай постното ми се дояде и месце, и нали заека е леко месце, реших да приготвя поредната ти рецепта в моята кухня. В момента се пече, но поради липса на торбички в магазина го сложих в Йена Глас и без Салвия, сега ще чакам резултата :)<br />smurfieta1https://www.blogger.com/profile/14352907964818183509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-71055281036978009682015-05-14T18:06:35.822+03:002015-05-14T18:06:35.822+03:00Сега вече няма да е с нежелание :) Много се радвам...Сега вече няма да е с нежелание :) Много се радвам, Илина, че ти се е получил добре и сте харесали! Виното винаги може да избегнете, но ако имате възможност - пробвайте го и със салвия. Щом приемате аромата на розмарин, салвията няма да ви бъде силна. А е различна, с тръпчив аромат и я препоръчвам, съдейки по капризните деца :) макар и големи, и у нас. <br />Поздрави и хубава вечер! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-33902639045087341052015-05-14T16:31:29.837+03:002015-05-14T16:31:29.837+03:00Здравейте,днес направих половин заек по вашата рец...Здравейте,днес направих половин заек по вашата рецепта и се получи страшно вкусно нещо.Единствено не сложих вино заради детето и салвия.Замених с мащерка и малко сушен розмарин.В по-късен етап наредих около плика картофки ,гъбки и повечко масълце.По някое време разрязах плика и смесих всичко и...воала,облизахме си пръстите,даже и детето,дето е капризно.С нежелание досега се захващах със заешкото,че все не ми се получваше,но сега вече имам спокойствието и точната рецепта.Благодаря ви!Поздрави,Илина!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-9421987648434885602015-01-15T11:52:20.960+02:002015-01-15T11:52:20.960+02:00Нищо от отклоненията не е фатално :) Важно е - зам...Нищо от отклоненията не е фатално :) Важно е - замазка да има. А салвията е аромат - когато може, опитайте с нея. Аз харесвам, но може на Вас да не харесва тръпчивия и аромат :) <br />Поздрави от мен и благодаря, че се доверихте на рецептата ми :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-46222878367314272022015-01-15T10:08:16.051+02:002015-01-15T10:08:16.051+02:00Уникално вкусно ми се получи!
Отклоних се на след...Уникално вкусно ми се получи! <br />Отклоних се на следните места. Сложих чаша бира вместо винце. Сложих половин лъжичка горчица защото имах истинска френска дижонска и ми се стори че ще превземе всички други миризми и вкусове. Не успях да намеря салвия. Заека беше от охладените в LIDL - just wonderfull. <br />Благодарности! Сполай ви!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12345726225711723416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-66832285545394223382014-09-09T10:16:55.616+03:002014-09-09T10:16:55.616+03:00ама ти просто си я пропуснала. Тази смес (подобна)...ама ти просто си я пропуснала. Тази смес (подобна) се прави открай време за замазка на агнешко месо :) (за справка - виж ми агнешкото печено) е, моята е малко обогатена. Но пък върви на пиле, на свинско, на заек - на всякакво месо. Ще чакам да споделиш, като направиш на патица как е :) <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-49131984969242470182014-09-09T09:11:14.197+03:002014-09-09T09:11:14.197+03:00Прочетох страхотни отзиви за тази специална смес, ...Прочетох страхотни отзиви за тази специална смес, Пепче и веднага си я записвам. Казвала съм ти, че когато приготвяме цяло животно - агне, заек, палим пещта, та не ми се е налагало да се чудя как да пека във фурна. Всъщност, с едно изключение, преди години правих цяла печена пълнена патица във фурната, стана страхотна - сочна и вкусна, а аз не си записах рецептата и идея си нямам откъде и какво четох, за да я приготвя. Тази марината ще ми е вариант следващия път, когато искам пак да приготвя патица. <br />Поздрави и усмихнат ден! :D<br />Kremenahttp://www.mycookerycollection.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-54043123588097033252014-08-19T09:49:30.610+03:002014-08-19T09:49:30.610+03:00а аз благодаря за доверието в рецептата :) И много...а аз благодаря за доверието в рецептата :) И много се радвам, че сте харесали :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-71233158350600282292014-05-06T16:19:23.644+03:002014-05-06T16:19:23.644+03:00Pep-4o, благодаря за рецептата! Правя я вече втори...Pep-4o, благодаря за рецептата! Правя я вече втори път, наистина е най-вкусния заек. А... и първия път беше с див заек, получи се и крехко и сочно и много добре овкусено. Прекрасна рецепта, поздравления! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-68833364538283312452013-10-03T13:03:22.199+03:002013-10-03T13:03:22.199+03:00САмо да е питомен, Диде. Ако е див - не знам дали ...САмо да е питомен, Диде. Ако е див - не знам дали ще стане така. <br />Така не изсъхва, докато се пече. Пробвай :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-61954963333684529772013-10-02T18:04:36.010+03:002013-10-02T18:04:36.010+03:00О-о, благодаря ти за вкусната идея и лесното й при...О-о, благодаря ти за вкусната идея и лесното й приготвяне. На мен зайците общо взето са ми малко проблемни за приготвяне...не знам защо, а пък милото най-редовно мъкне зайци, та точно ето такова заглавие за най-вкусен заек ми трябваше (-:Didahttps://www.blogger.com/profile/14981424268250751421noreply@blogger.com