tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post5636609837028537379..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Печено агнешко с пресен лук и булгур pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-17569817041410579862020-03-23T16:56:16.693+02:002020-03-23T16:56:16.693+02:00страхотно, много се радвам :) страхотно, много се радвам :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-31526564058482641912020-03-23T09:30:22.213+02:002020-03-23T09:30:22.213+02:00Стана много вкусно, благодаря за рецептата! Стана много вкусно, благодаря за рецептата! Никиhttps://www.blogger.com/profile/17763282720820058573noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-44407027557301718362017-04-17T20:52:13.941+03:002017-04-17T20:52:13.941+03:00Много апетитно!Много апетитно!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-73957257322694819672017-04-06T23:56:20.473+03:002017-04-06T23:56:20.473+03:00Благодаря, Диди! Хубави и светли празнични дни и н...Благодаря, Диди! Хубави и светли празнични дни и на теб!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-39257427072081046322017-04-06T11:14:57.950+03:002017-04-06T11:14:57.950+03:00Благодаря, Пепи,
знаеш, че за месо и месни специа...Благодаря, Пепи, <br />знаеш, че за месо и месни специалитети, /и не само/ ти се доверявам напълно - <br />нямаш равна! Аз не мога да оценя месото, но в къщи са ценители и ги харесват...<br />Сърдечни поздрави и хубави празнични дни! di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-87143318316903534112017-04-05T22:21:14.572+03:002017-04-05T22:21:14.572+03:00Ще знам, когато случа на такова месо, Ели! Или на ...Ще знам, когато случа на такова месо, Ели! Или на шилешкото :) Това го прилагам на дивеча, защото там често намирисва, но за шилешко и овче не съм се сещала. <br />Поздрави на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-34173246796176929192017-04-05T22:20:01.337+03:002017-04-05T22:20:01.337+03:00Много ще се радвам, ако я приготвиш, Диди! Ама ист...Много ще се радвам, ако я приготвиш, Диди! Ама истински :) кулинар като теб да я приготви за празник, това признание ми стига :) <br />Благодаря ти сърдечно, поздрави на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-75129131825598336242017-04-05T22:18:39.779+03:002017-04-05T22:18:39.779+03:00Някой ден ще измислят телепортирането ;)
Ако оста...Някой ден ще измислят телепортирането ;) <br />Ако остане на мен, веднъж седмично бих хапвала агнешко, шилешко, ярешко, или каквото е там ... Ама не ми уйдисват. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-26270724313111575462017-04-05T22:05:49.174+03:002017-04-05T22:05:49.174+03:00Велика ...
Прочетох детайлно всеки ред, Пепи.
коме...Велика ...<br />Прочетох детайлно всеки ред, Пепи.<br />коментарите ми са излишни - <br />смятам това да бъде празничната рецептата за моите мъже!<br />Благодаря в аванс! di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-67557260322970565652017-04-05T21:40:53.402+03:002017-04-05T21:40:53.402+03:00Зарязвай тези ябълки и яж нормална храна. Сигурна ...Зарязвай тези ябълки и яж нормална храна. Сигурна съм, че на празника ще сготвиш и ти агнешко. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-25592116721119265592017-04-05T14:11:01.402+03:002017-04-05T14:11:01.402+03:00Пепи,
моята баба навремето правеше агнешкото с бул...Пепи,<br />моята баба навремето правеше агнешкото с булгур печено в селска домашна пещ.Става страхотно.Но твоята рецепта е обогатена с гъби, сушени домати.Още по - интересно и по - вкусно.По нашия край задължително изкисват месото във вода за 24 часа.Водата се сменя няколко пъти.Така агнешкото няма дъх, а когато е шилешко добавят и няколко нарязани на едро глави лук за да се убие миризмата.Чудно е твоето предложение за предстоящите празници.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-47789395568003171882017-04-05T08:43:28.321+03:002017-04-05T08:43:28.321+03:00Ей това е публикация! Направо ум да ти зайде!
Да т...Ей това е публикация! Направо ум да ти зайде!<br />Да ти кажа... и на шилешко няма откажа и на агнешко с много подправки, но права си, с по-малко подправки изпъква вкуса на месцето и ако не искаме изцяло да го замаскираме, най-добре да не прекаляваме с подправките.<br />Чудно меню, Пепи. В момента искам да съм у вас.Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-19385009635995191232017-04-05T07:59:10.025+03:002017-04-05T07:59:10.025+03:00Не вярвах, че някога ще го кажа за агнешко, но иск...Не вярвах, че някога ще го кажа за агнешко, но искам да опитам точно от това!<br />Изглежда ми невероятно, умопомрачително, много вкусно и каквото още решиш.<br />Ще си успокоя гладната душа с... ябълка...Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.com