tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post5690848355877824251..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Песто от босилек pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-30786712086349812622017-10-02T20:39:59.574+03:002017-10-02T20:39:59.574+03:00о, да, много по-добро е от купеното :) а и това, к...о, да, много по-добро е от купеното :) а и това, което продават тук е стерилизирано, та му се е позагубил част от аромата и вкуса. <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-48675276764208436072017-10-02T20:26:04.747+03:002017-10-02T20:26:04.747+03:00Току-що го направих за втори път по твоята рецепта...Току-що го направих за втори път по твоята рецепта и е ммммм... уникално, определено е много по-вкусно от купенотоAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13427706845530897370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-83700093296310671952017-09-11T00:01:31.930+03:002017-09-11T00:01:31.930+03:00Току що затворих 10 бурканчета песто. Младите мног...Току що затворих 10 бурканчета песто. Младите много го тачат тази година. <br />Доматите и на село изгоряха. До преди 2 седмици имаше толкова много и изведнъж прегоряха. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-59684038973673804332017-09-10T15:33:13.540+03:002017-09-10T15:33:13.540+03:00тази година доматите не станаха,но магданоз и особ...тази година доматите не станаха,но магданоз и особено босилек Господ даде в изобилие...<br />драгомир драгановnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-23561346017145166582017-06-29T23:11:46.729+03:002017-06-29T23:11:46.729+03:00Отяжда си човек, нали :) после пак се сети след ня...Отяжда си човек, нали :) после пак се сети след някой месец, или година :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-12338512228492761792017-06-29T23:11:02.577+03:002017-06-29T23:11:02.577+03:00Със сигурност ще стане, Ели :) слънчоглед не съм п...Със сигурност ще стане, Ели :) слънчоглед не съм пробвала - ще опитам, но бадеми и орехите не са моето съчетание с песто :) всъщност аз орехи не обичам, че йода нещо ми действа на "географския" език и ги хапвам рядко, в сладкиши. Сущен ползвам отскоро, в комбинация с риган и ми харесва. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-51042284586482507822017-06-29T11:49:53.620+03:002017-06-29T11:49:53.620+03:00Преди много го правехме това песто, ама скоро не с...Преди много го правехме това песто, ама скоро не съм:)veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-41700036294691915502017-06-27T11:05:32.139+03:002017-06-27T11:05:32.139+03:00Пепи,
пестото от босилек става вкусно и с белен сл...Пепи,<br />пестото от босилек става вкусно и с белен слънчоглед, бадеми или орехи.Използвам различни ядки.Тази година сме засяли 4 вида босилек - обикновен италиански / с големи и нежни листа /, лимонов, червен и един сорт пак италиански, но по - дребен босилек.Всички тези сортове са чудесни, продават се семена за тях.Но не съм замразявала така в бурканчета песто.Правя го и обикновено се изчерпва за около седмица.Босилекът е много хубав също и сушен и може и в сухо състояние да се използва като чудесна подправка.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com