tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post6874872397782014451..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Банички на тиган pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-77281558702325340722020-02-27T17:54:22.508+02:002020-02-27T17:54:22.508+02:00Да, Кате :) Предимството на тиган е голямо, когато...Да, Кате :) Предимството на тиган е голямо, когато нямаш фурна. Скоро на Жул се бе развалила фурната , а като е свикнал човек с фурна - като с вързани ръце остава. <br />Да ги пробваш :) Ще ти харесат! <br />Прегръдки! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-76911415095519911552020-02-27T17:50:45.193+02:002020-02-27T17:50:45.193+02:00Със сигурност ще пробвам с разни зелении като изля...Със сигурност ще пробвам с разни зелении като излязат, Ели. В Гърция съм яла най-страхотната спанакопита :) знаят какво да ядат те. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-83879185553555648832020-02-26T09:27:08.113+02:002020-02-26T09:27:08.113+02:00Сигурна съм, че съм много вкусни, Пеп, но допълни ...Сигурна съм, че съм много вкусни, Пеп, но допълни с големи букви, че едно от най-хубавите неща е, че са супер идея за тези, които нямат фурна, а само котлони. Защото в чужбина, или пък в студенския живот често се налага в началото да се ограничаваш с малко домакински уреди, а тези, които обичат баничка ще се зарадват много, че могат да си я приготвят, сигурна съм. Аз досега освен гюзлеми и оризови банички, други на тиган май не съм правила, ще трябва да врътна една такава:). Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-28855776160582943392020-02-25T10:01:31.894+02:002020-02-25T10:01:31.894+02:00Записвам рецептата за проба Пепи макар,че съм прав...Записвам рецептата за проба Пепи макар,че съм правила подобни банички.Става като плънка и друга зеленина - манголд, магданоз, лобода даже и щир.Гърците много ползват щир за баници.Но тук в България ние не го ползваме.<br />Поздрави и успешна нова седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com