tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post7220830160853531874..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Гарнирани сърца от полента в доматен сосpep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-18015393699311728612014-02-12T23:36:04.850+02:002014-02-12T23:36:04.850+02:00Аааа, аз съм фен на полентата. Имаш една рецепта с...Аааа, аз съм фен на полентата. Имаш една рецепта с терин с полента - мнооого е добра - честичко си я спретвам в различни варианти. Що да не пробвам и тази? Поздрави, Пеп!Гуинетhttps://www.blogger.com/profile/08439564446883393568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-67321828786463821362014-02-11T17:45:36.548+02:002014-02-11T17:45:36.548+02:00надявам се вече да си измислила нещото :) Каквото ...надявам се вече да си измислила нещото :) Каквото и да е то, сигурна съм, че ще има доволни у вас. <br />Много хубава седмица и на теб да е! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-79150927592760352022014-02-11T17:43:25.049+02:002014-02-11T17:43:25.049+02:00И като е подобаващо гарнира, нали, Кате :)
Приятна...И като е подобаващо гарнира, нали, Кате :)<br />Приятна вечер и на теб да е! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-83282845127673759782014-02-11T17:39:47.758+02:002014-02-11T17:39:47.758+02:00Благодаря, мила Роси!
Сърцата и на теб да ти стан...Благодаря, мила Роси! <br />Сърцата и на теб да ти стане :) Виж какво време ни изгря навън, пролет е! <br />прегръдка и много хубава вечер! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-60170500772044911332014-02-11T17:13:35.980+02:002014-02-11T17:13:35.980+02:00Благодаря ти, Дианка!
Поздрави и слънчева влюбен...Благодаря ти, Дианка! <br />Поздрави и слънчева влюбена седмица и на теб да е :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-72604942474967481642014-02-11T17:12:35.787+02:002014-02-11T17:12:35.787+02:00Абе Веси, по нашите магазини е царевичен грис. Същ...Абе Веси, по нашите магазини е царевичен грис. Същия грис е, на който пише "за качамак", но мисълта ми беше, че това, което се получава от този продукт не е качамак. оня качамак, който помня от дете и който мама чат пат я улавям да ни направи пак :) <br />Хайде, давай нещо сърдечно и ти :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-56833234001364908182014-02-11T15:30:22.011+02:002014-02-11T15:30:22.011+02:00Аз пак не разбрах това, дето ползваш - "полен...Аз пак не разбрах това, дето ползваш - "полентата" от къде го купуваш и какво пише на него - не е царевично брашно, не е грис за качамак, а кУЙе е ? :) Иначе страшно ме "кефиш" с тези сърца, бравос!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-35853757236581805112014-02-10T15:55:49.900+02:002014-02-10T15:55:49.900+02:00Ох,това страшно би ми се усладило,Пепи!
И красиво,...Ох,това страшно би ми се усладило,Пепи!<br />И красиво,и вкусно,страхотно съчетание си направила!<br />И аз ползвам хартията до тогава,докато става :) .<br />Прегръдка и успешна и все така сърцата седмица да ти е!<br />Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-5951727196618180362014-02-10T13:05:16.090+02:002014-02-10T13:05:16.090+02:00Пепи, поздравления за предложенията, усмихна ме и ...Пепи, поздравления за предложенията, усмихна ме и този път успя да ме заразиш, днес трябва да измисля нещо по повод влюбената седмица! Строхотни идеи, да ти е успешна, все така влюбена и сияйна седмицата!Игликаhttp://imishkova.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-18541697595792505522014-02-10T07:41:41.410+02:002014-02-10T07:41:41.410+02:00Обожавам вкусно приготвена полента, Пепи,
чудесна ...Обожавам вкусно приготвена полента, Пепи,<br />чудесна идея ни предлагаш: гъбите, сърчицата - оформлението!<br />Сърдечни поздрави, успешна, усмихната и влюбена седмица!di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-68354338914403746412014-02-09T20:56:13.441+02:002014-02-09T20:56:13.441+02:00Пепи, направо ми скри шапката с тез сърдечни предл...Пепи, направо ми скри шапката с тез сърдечни предложения, аз нещо се ослушвам:))) Обаче пък сърдечно си се гощавам с твоите и много ми харесват. Полентата /смес за качамак/ първоначално не я одобрявах с едра структура и т.н., с царевично брашно по-ми допадаше, но свикнах и сега си я хапвам с наслада:). Красиво предложение! Прекрасна нова седмица!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-73914678970697286442014-02-09T15:49:42.032+02:002014-02-09T15:49:42.032+02:00Да, Гери, по-леко е с полентата, не е като с хляб...Да, Гери, по-леко е с полентата, не е като с хляба :) <br />Хубава и спорна нова седмица на теб и много успехи с изпитите! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-46473944830884194132014-02-09T15:45:21.910+02:002014-02-09T15:45:21.910+02:00а ти защо нищо до сега, хайде де :) зарадвай децат...а ти защо нищо до сега, хайде де :) зарадвай децата :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-43310581686975817142014-02-09T15:21:20.310+02:002014-02-09T15:21:20.310+02:00пасата на обяд, полентата - за предястие, Ваня :) ...пасата на обяд, полентата - за предястие, Ваня :) Радвам се, че ти допада предложението, ама при вас полентата често се хапва, нали? pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-73726761120793703442014-02-09T15:19:57.963+02:002014-02-09T15:19:57.963+02:00Вярно е, неведнъж го пиша :) Но като му сложиш сир...Вярно е, неведнъж го пиша :) Но като му сложиш сирене, бекон,.... това-онова, положението заприличва на вкус :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-65077216701568443672014-02-09T15:19:05.448+02:002014-02-09T15:19:05.448+02:00хехех, познавачка такава. Откакто е почнал ловния ...хехех, познавачка такава. Откакто е почнал ловния сезон тази зима, за пръв път имахме "съвместна" неделя. <br />Гуш от двама ни! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-31360654847390929132014-02-09T13:41:34.555+02:002014-02-09T13:41:34.555+02:00Чудесни и много тематични,Пепи!Чудесни и много тематични,Пепи!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-18347919433270625592014-02-09T12:58:56.754+02:002014-02-09T12:58:56.754+02:00Аз съм купила една паста във форма на сърца за Св....Аз съм купила една паста във форма на сърца за Св. Валентин, но сменям идеята веднага с твоите сърца-полента! Много ми хареса рецептата,Пепи! Благодаря! <br />Хубава неделя! Поздрави!Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-40152535536943162172014-02-09T12:10:23.594+02:002014-02-09T12:10:23.594+02:00Пеп, сънувах ви снощи с Мишо. Беше готин сън, а ти...Пеп, сънувах ви снощи с Мишо. Беше готин сън, а ти сега ми изгряваш с тези сърца. Дай да те прегърна!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-5740051005933478012014-02-09T11:25:36.417+02:002014-02-09T11:25:36.417+02:00Пробвала съм с този царевичен грис, обаче по-гадно...Пробвала съм с този царевичен грис, обаче по-гадно нещо не съм яла. Така си го изядоха кучетата. Явно всеки си има свой вкус. Да ме прощават италианците, но нашият качамак не го давам за тяхната полента..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-27668884602328197592014-02-09T09:23:31.372+02:002014-02-09T09:23:31.372+02:00Така... Опитвала съм веднъж качамак в Трявна и ням...Така... Опитвала съм веднъж качамак в Трявна и нямаше такава вкусотия! Сега правя компромис и си взимам от 2-минутните пакетчета, уж пак качамак. Е, добавям си разни неща и се получава горе-долу ядене. Даже последните дни си правя почти през ден, доста често (просто е бързо и не е хляб)...<br />Сега за твоето предложение Пепи - мисля, че от няколко дни си най-влюбената дама сред блогърките! :) С най-добро чувство го казвам, но отново поднасяш идейно и вкусно ястие! :) И за хартията за печене - имам ли възможност за втори път, аз правя същото. ;)<br />Млъквам, че се разприказвах много... Усмивки!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.com