tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post9122014976372015685..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: С "Пиле по белгийски" на гости :)pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-47005658930251630442021-01-15T13:39:03.892+02:002021-01-15T13:39:03.892+02:0028 _30 см е тази. Гледайте да е дълбока поне шест ...28 _30 см е тази. Гледайте да е дълбока поне шест седем сантиметраpep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-5814357772053718392021-01-15T08:36:55.118+02:002021-01-15T08:36:55.118+02:00Мисля да пробвам тази вкусотия , но какъв долу-гор...Мисля да пробвам тази вкусотия , но какъв долу-горе е размера на тавичката ?Миленаhttps://www.blogger.com/profile/16288436561838127773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-61495660290136961162017-02-10T10:11:37.519+02:002017-02-10T10:11:37.519+02:00Моля :) радвам се, сте харесали!Моля :) радвам се, сте харесали!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-34935870925001157692017-02-10T08:29:57.753+02:002017-02-10T08:29:57.753+02:00Много благодаря за страхотната рецепта! Снощи го п...Много благодаря за страхотната рецепта! Снощи го правих, стана превъзходно. :-)Борянаhttps://www.blogger.com/profile/05175331130613966207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-50293815643066530552015-03-10T17:38:44.673+02:002015-03-10T17:38:44.673+02:00GALINA STOQNOVA 10.03.2015g.
Mnogo e vkusno az go ...GALINA STOQNOVA 10.03.2015g.<br />Mnogo e vkusno az go pravq 3 pati v meseca v golqma tava OBOJAVA ME GO .VE4e 10 godini ka6kavala e skap no si zaslujava 2dena go qdem ZASI6TAAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06590319206730533838noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-7432991561716203372015-03-10T17:32:19.437+02:002015-03-10T17:32:19.437+02:00GALINAGALINAAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06590319206730533838noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-41530036257474867632015-03-10T17:31:35.124+02:002015-03-10T17:31:35.124+02:00GALINA STOQNOVA 10.03.2015g.
Mnogo e vkusno az go ...GALINA STOQNOVA 10.03.2015g.<br />Mnogo e vkusno az go pravq 3 pati v meseca v golqma tava OBOJAVA ME GO .VE4e 10 godini ka6kavala e skap no si zaslujava 2dena go qdem ZASI6TAAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06590319206730533838noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-49191677366520627882015-02-01T08:48:06.338+02:002015-02-01T08:48:06.338+02:00Уникално вкусно!!!Уникално вкусно!!!Даниелаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-69771877507836369392014-10-26T08:13:58.676+02:002014-10-26T08:13:58.676+02:00И тази вкусотия я видях! Това ще го направя - опре...И тази вкусотия я видях! Това ще го направя - определено! :)Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-79024235941715896732014-10-21T09:46:55.049+03:002014-10-21T09:46:55.049+03:00уби ме ти :) КАто залееш с бульона, става по-сочно...уби ме ти :) КАто залееш с бульона, става по-сочно. Не е просто печено картофеното пюре. Нищо, следващия път го сложи - дори там едната снимка, дето е залято се вижда. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-72834134260055175772014-10-21T09:12:53.178+03:002014-10-21T09:12:53.178+03:00Аз реших да не си измислям къде да го прибавя, так...Аз реших да не си измислям къде да го прибавя, така че реших да го пропусна и ... стана! Много вкусна рецепта, браво :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14611793156162729297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-28176333059859948382014-10-20T14:51:06.695+03:002014-10-20T14:51:06.695+03:00копирам от по-горе:
Бульона се редуцира до около...копирам от по-горе:<br /><br /> Бульона се редуцира до около 250 мл . <br />* Сгъстява се с размитото в малко вода брашно и оставя настрани, на топло. <br /><br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-31158330332335122862014-10-20T13:58:41.587+03:002014-10-20T13:58:41.587+03:00Какво се правят 2-те суп. л. брашно, след като се ...Какво се правят 2-те суп. л. брашно, след като се размият с вода и оставят на топло? В редуцирания бульон ли се слагат?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14611793156162729297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-63322261318202610992014-10-17T13:25:14.573+03:002014-10-17T13:25:14.573+03:00Благодаря ти, Дианка :)
Благодаря ти, Дианка :)<br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-63303056538604333922014-10-15T14:38:38.812+03:002014-10-15T14:38:38.812+03:00Със закъснение и моите поздравления за гостуването...Със закъснение и моите поздравления за гостуването, Пепи, <br />няма да повтарям коментара си при Катето - страхотен тандем!<br />Рецептата е чудесна, както и другите ти нови предложения, а банановият браунис е неустоим!<br />di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-60441899856102795292014-10-14T16:58:42.360+03:002014-10-14T16:58:42.360+03:00Наздраве, мили дами! с бяло вино, с розе, или с би...Наздраве, мили дами! с бяло вино, с розе, или с бира :) живи и здрави да с те и вие, че се отбивате да ме нагледате :)<br />Поздрави на вас и вкусна, спорна седмица! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-68126309886450353792014-10-12T14:22:01.910+03:002014-10-12T14:22:01.910+03:00Ех,какво не бих дала за реално канапе с Пепи и Кат...Ех,какво не бих дала за реално канапе с Пепи и Катето,още повече като ухае така неустоимо!Пепи,страхотна рецепта,а на Катето поздравления за избора на гост!Много вкусно и задушевно е при вас,дами,прегръдки и за двечките толкова любими другарчета!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-18243948317104237232014-10-11T00:58:15.731+03:002014-10-11T00:58:15.731+03:00Пепа, с вкусно ястие гостуваш при Катето!
Прегръдк...Пепа, с вкусно ястие гостуваш при Катето!<br />Прегръдки и за двете!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-89407560509062950382014-10-10T23:47:53.975+03:002014-10-10T23:47:53.975+03:00И тук да кажа, че много, ама много ми хареса рецеп...И тук да кажа, че много, ама много ми хареса рецептата, Пепи! <br />С такава и аз бих те посрещнала с отворени обятия:)! <br />Поздрави! Хубави почивни дни!<br />Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-44114420367881693412014-10-10T21:43:30.151+03:002014-10-10T21:43:30.151+03:00Много апетитно изглежда, Пеп! Чудесна гозба. Имам ...Много апетитно изглежда, Пеп! Чудесна гозба. Имам само бяло вино в момента, ама и с него ти казвам наздраве.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-16996186594644603492014-10-10T20:20:08.868+03:002014-10-10T20:20:08.868+03:00Рецептата е чудесна. Ще зарадвам младите хора в на...Рецептата е чудесна. Ще зарадвам младите хора в нашето семейство с това пиле, долетяло от Белгия до Стара Загора.<br />Аз съм за вино розе. Но става и с бяло вино. Няма да се дърпам.<br />EliDraghttps://www.blogger.com/profile/06551384960241277787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-52540998400148212952014-10-10T19:21:13.067+03:002014-10-10T19:21:13.067+03:00Пепи, спокойно може да бъде Заралийско пиле. ;) Ам...Пепи, спокойно може да бъде Заралийско пиле. ;) Ама колко е вкусно, сигурна съм и без да опитвам. Пиле и картофи се обичат много, а ти и още вкусотии си им подарила.<br />А за гостуването - Катето и Пепи. Ами, очаквано добра комбинация, възхищавам ви се и на двете!<br />Прегръдки!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-36688803891828980732014-10-10T17:35:57.348+03:002014-10-10T17:35:57.348+03:00много подходящо за гостуване - рискът е единствено...много подходящо за гостуване - рискът е единствено, че може да не стигне...<br />И си върви с питието<br />ПоздравиБатетоnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-12922807639981651462014-10-10T15:17:48.319+03:002014-10-10T15:17:48.319+03:00О, Пепи, това е много, много вкусно! Вече го опита...О, Пепи, това е много, много вкусно! Вече го опитах при Катето :) Подобно ястие преди много години приготвяха в млечната кухня, откъдето взимах храна за бебетата (разбира се, доста по-наситнено :)) Каквото децата яли - яли, останалото беше за мен :) Сега безспорно ще приготвя твоята рецепта дословна! <br />Поздрави и приятни почивни дни!Албена Павловаhttps://www.blogger.com/profile/14442894258724407879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-65291471613596499362014-10-10T14:18:46.921+03:002014-10-10T14:18:46.921+03:00Страхотно предложение и изпълнение, Пепи - невероя...Страхотно предложение и изпълнение, Пепи - невероятно гостуване си подготвила за при Катето!! Поздравления и за двечките и усмихнати почивни дни ви желая :)<br />Прегръдки!!!Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.com