tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post1177633858642874700..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Риба с къри. По индийски или по Бордовски :))pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-20061613748656638632012-06-15T21:15:56.269+03:002012-06-15T21:15:56.269+03:00Не, Даре, склонна съм на разни зелении да ям - джо...Не, Даре, склонна съм на разни зелении да ям - джоджен, мащерка, копър, целина; но виж магданоз и мента - тц. Не са моите. Макар, че ментата и джоджена са роднини пък. <br />Абе нали не трябва да сме идеални пък сега; какво би станало ако всеки ядеше всичко :))pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-89521362117182680002012-06-03T17:23:00.669+03:002012-06-03T17:23:00.669+03:00Ееее, тази книжка ще да е пълна със страхотни реце...Ееее, тази книжка ще да е пълна със страхотни рецепти!:)<br />Голямо изкушение е тази риба.:)<br />И да питам, що тъй не харчиш магданоза, бе човеко? Толкоз хубава зеленийка, а ти!<br />Аз преди бях много капризна на зелении, ядях само един копър и магданоз, ама сега всички ги ям. :)<br />Иначе и аз си имам нещица дето не ги хапвам, но като цяло, май доста малко хора ги обичат:)Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-70178502455430287632012-05-25T17:46:22.054+03:002012-05-25T17:46:22.054+03:00Благодаря, Рони!
Тия картофки са най-любимата гарн...Благодаря, Рони!<br />Тия картофки са най-любимата гарнитура и у нас :)) дори мръвка мога да заменя срещу порция такива :)pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-60529821874961695142012-05-23T14:53:08.099+03:002012-05-23T14:53:08.099+03:00Ааааа, тук вече ще се разберем за мръвката, рибка,...Ааааа, тук вече ще се разберем за мръвката, рибка, чудно.<br />А картофките как ме съблазниха, мани, мани.:))<br />Много хубаво предложение, Пепи.:)<br />Поздрави.:)Ginger Cookieshttps://www.blogger.com/profile/16933120785941193003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-83407955517675714922012-05-22T16:31:44.077+03:002012-05-22T16:31:44.077+03:00Чакам отзиви, Мъхче!Чакам отзиви, Мъхче!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-9974338527486075382012-05-22T16:30:52.071+03:002012-05-22T16:30:52.071+03:00Амиииии... тцък, РосЕ :)
Как няма да е бижу рибка...Амиииии... тцък, РосЕ :)<br />Как няма да е бижу рибката, щом е от Жоро :)<br />Няма автограф. Все още. Но пък на края на юни ги чакаме тук на гости на риболоффф и ще си взема автограф :)) <br />Поздрави и на теб, другарче мило и спокойна седмица ти желая!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-75424606946596806612012-05-22T16:28:37.548+03:002012-05-22T16:28:37.548+03:00Тя последната... няма я вече, но щом ще носиш бира...Тя последната... няма я вече, но щом ще носиш бира ще направя пак :)<br />Хубава и дано по-спокойна седмица и на теб, Мария!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-40358412781150953652012-05-21T23:12:15.894+03:002012-05-21T23:12:15.894+03:00Пепчо, харесва ми!
Леко по индийски и леко по Борд...Пепчо, харесва ми!<br />Леко по индийски и леко по Бордовски ;)<br />Ще се опитва!Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-43296595280231537752012-05-21T23:07:25.292+03:002012-05-21T23:07:25.292+03:00ПепЕ,тоз магзаноз няма ли да го залювиш веч? :))
В...ПепЕ,тоз магзаноз няма ли да го залювиш веч? :))<br />Виж,МишЕ подкара и босилека,само ти не отстъпваш на магданоза.<br />И да запитам тази внушителна книга автограф има ли на първа страница :)?<br />Вече ти споменах,че я открих нищо неподозираща в книжарницата,когато купувах енциклопедията,та Жоро ме изненада много,поздравления!<br />Рибката е бижу- по всичко си личи!<br />Хубаво утре,миличка!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-82656403267670758622012-05-21T16:05:14.337+03:002012-05-21T16:05:14.337+03:00ммм изглежда страшно апетитно ,Пепи!
ей тази после...ммм изглежда страшно апетитно ,Пепи!<br />ей тази последната чиниика си я заплювам,отивам за биричка !<br />Хубав ден и успешна седмицана гости в моята кухня /Mim's sweet things https://www.blogger.com/profile/14703560279607908503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-69458159007549333112012-05-21T13:06:48.510+03:002012-05-21T13:06:48.510+03:00Благодаря, Ева, спорна и усмихната седмица и на т...Благодаря, Ева, спорна и усмихната седмица и на теб да е! <br />И на мен много ми хареса това съчетание на риба с карамелизирания лук.pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-84010403873909232962012-05-21T13:04:29.235+03:002012-05-21T13:04:29.235+03:00Дано да е слънчева, че много се проточи това дъждо...Дано да е слънчева, че много се проточи това дъждовно време :))<br />Радвам се, че имам съмишленик в твое лице за магданоза :))pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-26150551022374211712012-05-21T12:10:55.933+03:002012-05-21T12:10:55.933+03:00Важно е човек да има време и за себе си, КАте :) Н...Важно е човек да има време и за себе си, КАте :) Нищо, че почивен ден. <br />Поздрави :))pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-26975216238559398352012-05-21T12:09:35.926+03:002012-05-21T12:09:35.926+03:00хрупкава е коричката да, затова сложих и галета.
...хрупкава е коричката да, затова сложих и галета. <br />Не става като варена, водата е само една чаша, колкото да не се пече на сухо. Но ако решиш да я пробваш, може да поставиш филетата на хартия за печене и така да изпечеш. Освен това ще е и по-чисто за тавата ) <br />Карамелизирания лук и на мен мие любим :) само на риба не бях слагала, но поправих тази несправедливост. <br />Хубава и спорна седмица и на теб, Соня!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-21320330585741508812012-05-21T11:55:19.647+03:002012-05-21T11:55:19.647+03:00нищо му не е. Ама да не се свързваме с него в едно...нищо му не е. Ама да не се свързваме с него в едно изречение :)) <br />В една посока, Инче, към фурната поглеждай :))<br />Хубава и спорна нова седмица да ти е!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-79944600088040419862012-05-21T11:54:22.774+03:002012-05-21T11:54:22.774+03:00Да, Мира, рецептата на Жоро е точно за обикновена ...Да, Мира, рецептата на Жоро е точно за обикновена фурна. Освен това в нея ще стане и по-бързо :))<br />И на теб хубава седмица!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-12864505573491023242012-05-21T11:25:32.478+03:002012-05-21T11:25:32.478+03:00Благодаря, Бети!
Хубава и дано слънчева вече седм...Благодаря, Бети! <br />Хубава и дано слънчева вече седмица да е и на теб!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-72108934021605245122012-05-21T09:16:52.486+03:002012-05-21T09:16:52.486+03:00И какво му е на магданоза :))
Рибокът ти се е полу...И какво му е на магданоза :))<br />Рибокът ти се е получил чудесно, но понеже ние сме по картофките, та малко станах разногледа - рибата или картофките... или и двете :))<br /><br />Хубава седмица, Пепи :)fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-90477522398350572822012-05-21T08:53:35.541+03:002012-05-21T08:53:35.541+03:00Пепи, изглежда страхотно! :) Предполагам, ще стане...Пепи, изглежда страхотно! :) Предполагам, ще стане и на обикновена фурна, нали? Идеята за карамелизиран лук много ми допада.<br />Поздрави и хубава нова седмица!Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-54845022417579397492012-05-21T08:46:00.457+03:002012-05-21T08:46:00.457+03:00Пепи, много вкусно е и това предложение, а какво д...Пепи, много вкусно е и това предложение, а какво да кажа за снимките - и те са толкова вкусни, колкото и рибата!<br />Хубава и усмихната седмица!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-68068301561798633292012-05-21T07:56:37.336+03:002012-05-21T07:56:37.336+03:00Брей, този крок-пот голяма работа, все повече ме и...Брей, този крок-пот голяма работа, все повече ме изкушаваш! И храната готова, и работата свършена, и разходката направена... Браво, Пепи, страхотна си! А рибката е вълшебна! Хубава нова седмица!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-80180485742151597142012-05-21T06:42:13.611+03:002012-05-21T06:42:13.611+03:00Пепи, много изкушаващо изглежда рибката, ама с тез...Пепи, много изкушаващо изглежда рибката, ама с тези моите мъже само аз ще си я ям. Виж, за магданоза с теб сме на едно мнение /само дето не ми се рови за зелено човече/.<br />Поздарви и пожелания за слънчева /дано!/нова седмица!Мариетаhttps://www.blogger.com/profile/04473803565667013455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-4904042828908282202012-05-20T23:18:38.372+03:002012-05-20T23:18:38.372+03:00Много хубава рецепта Пепи, изглежда страшно вкусно...Много хубава рецепта Пепи, изглежда страшно вкусно! На мен тази рибка определено ще ми допадне, много хубаво съчетание на вкусове :)<br />Поздрави и усмихната нова седмица :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15181795558804402616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-19727890344073625522012-05-20T22:58:58.966+03:002012-05-20T22:58:58.966+03:00Впечатляващо!Хареса ми идеята за допълнтелната, пр...Впечатляващо!Хареса ми идеята за допълнтелната, предполагам хрупкава коричка, която се получава от запичането!А водата, не става ли като варена?<br />Да не забравя и закарамелизирания лук да кажа, любм ми е!:) Поздрави и хубава нова седмица!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.com