tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post2845621208108413160..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Пържено свинско месо с лук. Карамелизиран лук pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-69441652034819403572023-08-22T10:18:17.641+03:002023-08-22T10:18:17.641+03:00Може, но лука съвсем ще омекне. А кога консервират...Може, но лука съвсем ще омекне. А кога консервирате трябва да варите буркана един час. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-44345888924238181372023-08-21T10:45:22.111+03:002023-08-21T10:45:22.111+03:00Може ли да се консервира Може ли да се консервира Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-6569429259345819332015-11-08T16:35:35.885+02:002015-11-08T16:35:35.885+02:00Може, разбира се. Червеното придава цвят и малко п...Може, разбира се. Червеното придава цвят и малко повече пикантност :) <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-8823291854468761162015-11-08T15:03:38.129+02:002015-11-08T15:03:38.129+02:00Може ли да се приготви с бяло вино?Може ли да се приготви с бяло вино?Радинаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-84721967884426588512012-01-11T21:52:09.399+02:002012-01-11T21:52:09.399+02:00Пепчо, това ни беше изборът за вечеря! Супер стана...Пепчо, това ни беше изборът за вечеря! Супер стана! Благодаря от името на половинката :)Габиhttps://www.blogger.com/profile/08140687375153570525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-79259405334365368422011-12-11T14:28:33.991+02:002011-12-11T14:28:33.991+02:00Аааа, с гъби мога да направя на младия мъж, мерси ...Аааа, с гъби мога да направя на младия мъж, мерси за идеята!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-11341136608331176712011-12-11T08:45:47.740+02:002011-12-11T08:45:47.740+02:00Това за лукчето си е трик, а манджата много любима...Това за лукчето си е трик, а манджата много любима:) Обичам пържено месо с лук:) И с гъби не отказвам:)Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-16802793806702847652011-12-11T00:19:12.323+02:002011-12-11T00:19:12.323+02:00Яна, надявам се да ви е харесало :-)
Вярно е, Еви,...Яна, надявам се да ви е харесало :-)<br />Вярно е, Еви, голяма част от хората залагаме на месото на всяка празнична трапеза. Някои - в повече :-) <br />Прегръдка и хубаво утре на теб! <br />Габи, ще чакам отзиви :) <br />Поздрави и хубав неделен ден!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-5575598862171019212011-12-10T22:06:12.281+02:002011-12-10T22:06:12.281+02:00Пепчо, както винаги перфектна рецепта! У дома поло...Пепчо, както винаги перфектна рецепта! У дома половинката е голям почитател на свинското с лук и следващия път ще го приготвя по твоята рецепта :) Прегръдки и хубава вечер!Габиhttps://www.blogger.com/profile/08140687375153570525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-48201412568295150592011-12-09T23:04:33.826+02:002011-12-09T23:04:33.826+02:00Няма празнична трапеза, на която да не присъства м...Няма празнична трапеза, на която да не присъства месо под различна форма и обработка. Класическа рецепта, пресъздадена от майстор и поднесена с много любов. Веднага бих се хапнала 2 (две) порции. Прегръдки с пожелания за хубав уикенд, Пепи! :)Ева Тоневаhttp://www.evatoneva.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-81263140185316146702011-12-09T09:50:34.854+02:002011-12-09T09:50:34.854+02:00Вкусно, вкусно, вкусно! Познай какво ще вечеряме д...Вкусно, вкусно, вкусно! Познай какво ще вечеряме днес :)<br />Поздрави и усмихнат петък!В кухнята съм!https://www.blogger.com/profile/16920543305989610617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-85164461965884192012011-12-09T09:22:10.387+02:002011-12-09T09:22:10.387+02:00Роси, Росиииии, три пъти четох за какъв местен реп...Роси, Росиииии, три пъти четох за какъв местен репортер пишеш :-) Честит петък! <br />Какво да се прави, правим си разнообразие. Това пържено става най-вкусно с прясно месо. Вземи чинийка :)<br /><br />Ели, нека не налагаме ограничение на готвача. Да поеме колкото му е вкусно :))pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-63365103982902827592011-12-09T08:58:48.498+02:002011-12-09T08:58:48.498+02:00Пепи,при теб месния репертоар е като бездна,края м...Пепи,при теб месния репертоар е като бездна,края му не се види с километри :)!<br />Много вкусно е в чинийката ти отново,ще си я дръпна и заделя за обяд,супер е!<br />И пак шоколадови бисквити си планувала,ах тиииии!<br />Честит петък тогава!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-50518331137072061352011-12-08T23:04:03.331+02:002011-12-08T23:04:03.331+02:00Любима манджица. Хубава рецепта, хубава снимка.
Пе...Любима манджица. Хубава рецепта, хубава снимка.<br />Пепи, мисля, че си сбъркала количеството вино. Според мен трябва да е поне 300 мл - 100 мл за ястието и 200 мл за готвача.EliDraghttps://www.blogger.com/profile/06551384960241277787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-39129119818100826212011-12-08T21:29:52.104+02:002011-12-08T21:29:52.104+02:00Мария, в кулинарен блог се влиза "на сито&quo...Мария, в кулинарен блог се влиза "на сито" :) Кажи после дали ти е харесало. <br /><br />Нели :) И аз го оообичам! <br /><br />Дани, ами аз писах... Коледни, есенни... сладки се ядат всеки ден. <br /><br />Поздрави и хубава вечер!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-91186140899821705212011-12-08T21:22:25.346+02:002011-12-08T21:22:25.346+02:00Ох, Пеп, много е апетитно при теб :)
Аз гледам сам...Ох, Пеп, много е апетитно при теб :)<br />Аз гледам само рецепти за Коледни сладки, времето си върви и нещо ми минава мерака, но такова свинско ще хапа с удоволствие!<br />Поздрави и хубава вечер!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-82216267096609509112011-12-08T20:35:59.625+02:002011-12-08T20:35:59.625+02:00М-ного обичам!М-ного обичам!Нелиhttps://www.blogger.com/profile/17435172698438974903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-91093790004856070682011-12-08T20:15:04.140+02:002011-12-08T20:15:04.140+02:00Ох, както не съм вечеряла още! Направо ми причини ...Ох, както не съм вечеряла още! Направо ми причини внезапен глад!:-) Съвсем скоро ще го приготвя точно по твоята технология:-)Марияhttp://www.lamartinia.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-20895127610762247322011-12-08T18:41:49.608+02:002011-12-08T18:41:49.608+02:00А за мен ще е удоволствие да покажеш твоята :)
Пре...А за мен ще е удоволствие да покажеш твоята :)<br />Прегръдки, Кате и хубава вечер!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-22830891022562501362011-12-08T18:11:36.327+02:002011-12-08T18:11:36.327+02:00Candy, преди години мама или баба доста често прав...Candy, преди години мама или баба доста често правеха пържено месо, когато е съвсем прясно. Без вино е. Но се и запържва доста по-бързо и остава жилаво. Затова когато аз правя, прибавям по малко вино, за да може да се позадуши добре. То разбирасе може да се замени с вода, но виното си му придава по-друг вкус :)) <br />Пробвай, съвсем лесно е. <br />Хубава вечер и на теб!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-36052098440775917972011-12-08T18:07:05.969+02:002011-12-08T18:07:05.969+02:00Пепчо, много изкушаваща снимка!
Много любима рецеп...Пепчо, много изкушаваща снимка!<br />Много любима рецепта,която приготвям честичко,но по друг начин.<br />За мен ще е удоволствие да пробвам твоята!<br />Прегръдки и хубава и уютна вечер:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12744341334512569363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-11580302644065890772011-12-08T17:56:09.706+02:002011-12-08T17:56:09.706+02:00Това е едно от любимите ми ястия, което да си приз...Това е едно от любимите ми ястия, което да си призная аз не съм правила досега. Започнах да следя този блог именно защото е източник на рецепти за вкусна "храна". И определено от тук човек няма да си тръгне гладен:). Пеп4о, благодаря за рецептата, крайно време е да взема да си сготвя сама това ястие. Между другото мисля, че в рецептата, по която съм го яла не присъства вино, предполагам, че с виното вкуса ще е още по-добър! Приятна вечер/я/.Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.com