tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post3343755581981122624..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Сусамкиpep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-294301399224711882019-04-15T14:33:23.171+03:002019-04-15T14:33:23.171+03:00И аз това си помислих, благодаря ти, Пепи! Хубав д...И аз това си помислих, благодаря ти, Пепи! Хубав ден! :)<br />Mariana Ghttps://www.blogger.com/profile/12191806754641002330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-78657487311034955812019-04-15T13:23:26.289+03:002019-04-15T13:23:26.289+03:00Мими, правила съм с мед, но освен че стават лепкав...Мими, правила съм с мед, но освен че стават лепкави остават и меки- няма как да ги стегне като захарта и трябва да се държат в хладилникаpep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-30718473102693476772019-04-15T12:53:37.034+03:002019-04-15T12:53:37.034+03:00Здрасти, Пепче! :) Вече съм се отчитала с твоите с...Здрасти, Пепче! :) Вече съм се отчитала с твоите сусамки, но отново ти благодаря! :) Правя ги доста често, Миле много ги обича, благодарности и от него! :) Искам да те питам, правила ли си ги с мед? Чудя се, дали ще са така крехки като твоите?Mariana Ghttps://www.blogger.com/profile/12191806754641002330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-3297688805961081752018-04-15T19:44:26.413+03:002018-04-15T19:44:26.413+03:00Наиситна се приготвят много бързо, нали :) Само се...Наиситна се приготвят много бързо, нали :) Само се плашат хората от обясненията и правенето, просто трябва човек малко да е малко сръчен. <br />Да Ви е сладко! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-32443523668158279642018-04-15T19:43:13.923+03:002018-04-15T19:43:13.923+03:00След почти 2 години - благодаря за доверието :) След почти 2 години - благодаря за доверието :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-78662371066431118482018-04-15T18:49:47.362+03:002018-04-15T18:49:47.362+03:00Най-вкусните сусамки, които някога съм опитвала. П...Най-вкусните сусамки, които някога съм опитвала. Приготвят се за не повече от 20 мин. и се унищожават също толкова бързо. Благодаря за рецептата.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17538496411398776485noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-83026675434211777082016-11-06T11:43:01.427+02:002016-11-06T11:43:01.427+02:00 Единственият блог за рецепти ,който ползвам ! Сре... Единственият блог за рецепти ,който ползвам ! Сред приятелите се славя ,като отличен кулинар ,но често ползвам и вашите рецепти .Много точно описани и винаги вкусни!Благодаря !Сусамките изглеждат страхотно Сашка Рашковаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-40603468575368764682016-11-06T00:21:31.041+02:002016-11-06T00:21:31.041+02:00Прекрасни сусамки! Прекрасни сусамки! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15281641962561584134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-9792469720750397912016-01-09T16:01:26.374+02:002016-01-09T16:01:26.374+02:00моля :) да ви е сладко!
Много се радвам да те вид...моля :) да ви е сладко! <br />Много се радвам да те видя, anomalia :) За много години и поздрави на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-37271095070919162362016-01-09T13:56:29.300+02:002016-01-09T13:56:29.300+02:00Прекрасни сусамки! С кафява захар се получиха разк...Прекрасни сусамки! С кафява захар се получиха разкошни! Благодаря за споделената рецепта!<br />anomaliaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-51521509809211249012015-04-07T19:22:07.080+03:002015-04-07T19:22:07.080+03:00Еха, много ме зарадваш, Ането :) Да ви е сладко! ...Еха, много ме зарадваш, Ането :) Да ви е сладко! Ще стане хубаво с повече видове семена и ядки. Аз съм правила, но с фъстъци и с белени слънчогледови семки - също стават добри. <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-43226892085764952422015-04-07T19:08:25.739+03:002015-04-07T19:08:25.739+03:00Пепчо, хиляди благодарности за сусамките! У дома н...Пепчо, хиляди благодарности за сусамките! У дома не бяхме опитвали по вкусни. Нищо общо с купешките, другия път ще смеся няколко вида ядки и семена. Съжалявам, че нямам снимки, но още прохождам в снимането и качване на снимки, а и не остана материал за документиране:) anetoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-10050681762234494962015-02-04T11:41:39.208+02:002015-02-04T11:41:39.208+02:00Аааа Гери, убедена съм, че ти и сега си човек, кой...Аааа Гери, убедена съм, че ти и сега си човек, който готви вкусно. Щом го правиш с такова желание - няма как да е. <br />И точно така - има си чалъм :) Както за всяко нещо, ти ще се убедиш сама през годините и с опита. <br />Хубав и спорен ден на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-5724114877298472142015-02-04T08:59:54.317+02:002015-02-04T08:59:54.317+02:00Значи и за това си имало чалъм, както се казва. То...Значи и за това си имало чалъм, както се казва. Тогава ще имам стимул пак да направя, защото наистина малко ме измъчи първия път. :)<br />Пепи, благодаря! Да знаеш, че си ми голям учител и вдъхновител! Току-виж след години и от мен стане човек, който готви вкусно. :) Наистина съм ти благодарна за всичко!<br />Поздрави най-сърдечни и спорен ден ти желая!<br />Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-47468305476873372222015-02-03T23:58:56.532+02:002015-02-03T23:58:56.532+02:00Йее браво на теб, Гери, много ме зарадва, че си на...Йее браво на теб, Гери, много ме зарадва, че си направила! Наистина нямат общо с купешките. <br />Виж сега - за пръскането - когато ти е готов карамела, дръпни съда настрани, брой до 10 и тогава сложи капките оцет и олио -смесени, приготвени предварително, възможно най-бързо. Ще им хванеш чалъма и няма да ти пръска. <br />Прегръдка за теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-78503821133060351112015-02-03T23:46:18.212+02:002015-02-03T23:46:18.212+02:00Пепи, тази сутрин правих твоите сусамки. :) Голямо...Пепи, тази сутрин правих твоите сусамки. :) Голямо пръскане беше, та после ми се наложи и да чистя, но си струваше. Много, много вкусни! Толкова, че хапнах няколко и чак прекалих, стана ми даже малко "зле" от сладкото - смятай колко съм си хапнала. ;) Любимият като опита, възкликна "Купешките нищо не струват пред тези!" Май ще трябва да си причиня пръскането около тях по-често, благодаря ти сърдечно за прекрасната рецепта! :)<br />Изпращам ти най-сърдечни поздрави! :)Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-22223938195858792672014-05-11T21:45:58.912+03:002014-05-11T21:45:58.912+03:00Много лошо. Прибирай ги в чинията, така ги хапвайт...Много лошо. Прибирай ги в чинията, така ги хапвайте. Захарта не е читава - до този извод стигнах последния път като ги правих. По един и същ начин ги правя, мога със завързани очи да ги направя, а последния път станаха толкова трошливи, че не можеш да ги пренеса. При това с една и съща захар, която ползвам от години, но със стремглаво падащата цена, която има напоследък, не се учудвам. Други момичета се оплакаха от други сладкиши за нея. <br />Пробвай с друга захар следващия път, Сев. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-45214130977737842252014-05-11T20:54:07.751+03:002014-05-11T20:54:07.751+03:00Направих ги преди час, още не искат да се "съ...Направих ги преди час, още не искат да се "съсирят"... :SSev Samokovliyskahttps://www.blogger.com/profile/04930282520835686129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-32955607297242902522013-05-01T19:50:44.010+03:002013-05-01T19:50:44.010+03:00Моля, браво!
Моля, браво! <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-35780270210242013472013-05-01T14:56:41.818+03:002013-05-01T14:56:41.818+03:00Страхотни станаха сусамките, мъжът ми много ги хар...Страхотни станаха сусамките, мъжът ми много ги хареса. Благодаря.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-7342748954436124332012-11-21T21:40:19.592+02:002012-11-21T21:40:19.592+02:00Колкото да се намокри - 1-2 лъжици. Тя се изпарява...Колкото да се намокри - 1-2 лъжици. Тя се изпарява, така или иначе. <br />Това е ако ви притеснява карамелизирането на захарта. <br />А може и я карамелизирате, като прибавяте захар в съда на 2-3 пъти. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-47920337419626634422012-11-21T19:07:31.577+02:002012-11-21T19:07:31.577+02:00 а захарта с колко вода се карамелизира? :-) а захарта с колко вода се карамелизира? :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18278421198819172045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-80553850509155443632012-11-21T19:06:08.032+02:002012-11-21T19:06:08.032+02:00а захарта с колко вода се карамелизира? :-)а захарта с колко вода се карамелизира? :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18278421198819172045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-59122617698706480132012-10-13T11:00:47.470+03:002012-10-13T11:00:47.470+03:00Благодаря :)
А на теб - хубави почивни дни! Благодаря :) <br />А на теб - хубави почивни дни! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-16386498179415058422012-10-11T22:14:14.279+03:002012-10-11T22:14:14.279+03:00Чудни сусамки pep-4о! Представям си как приятно хр...Чудни сусамки pep-4о! Представям си как приятно хрупат!<br /><br />Хубава вечер!Luchiyahttps://www.blogger.com/profile/04297320907943997961noreply@blogger.com