tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post3721320719267539911..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Заек капамаpep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-59469928950086174302023-07-14T18:20:02.433+03:002023-07-14T18:20:02.433+03:00напоследък и аз не казвам къде е заека :) Заешкото...напоследък и аз не казвам къде е заека :) Заешкото месо им омръзна май, но пък е толкова чисто. Сега го ядат на кайма и не знаят :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-8575797170559763432023-07-14T09:38:26.150+03:002023-07-14T09:38:26.150+03:00Много си отива капамата с картофено пюре. Накъсвам...Много си отива капамата с картофено пюре. Накъсвам месото след като е готово, слагам го със сос в чинията и пюре. Така децата много го харесват, като не казвам от какво животно е.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-19798874500178784102022-01-20T19:51:23.552+02:002022-01-20T19:51:23.552+02:00Няма как да пробвам с консерва "Дилмано..., к...Няма как да пробвам с консерва "Дилмано..., като си имам собствени :) А за виното - каквото и да е бяло - все става. Захар така или иначе си има в рецептата. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-38769983190320478792022-01-17T19:43:59.156+02:002022-01-17T19:43:59.156+02:00В момента готвя в тенджера и ухае чудесно.Нямах ви...В момента готвя в тенджера и ухае чудесно.Нямах вино и сложих шампанско останало от Нова година.Само че сложих 1 лъжица захар за да го разгазирам.И вместо домати сложих дом.пюре ,,дилмано дилберо,, Чудесно е.Пробвай те!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14463643353369189082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-69113897659138720662021-07-07T18:05:45.400+03:002021-07-07T18:05:45.400+03:00Благодаря много❤️Благодаря много❤️Марияhttps://www.blogger.com/profile/04257795965897267640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-85497417010144279952021-07-07T14:56:03.062+03:002021-07-07T14:56:03.062+03:00Здравейте,
Може в крок-пота, но слагайте по-малко...Здравейте, <br />Може в крок-пота, но слагайте по-малко вода.pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-22716052243412234832021-07-07T11:21:25.493+03:002021-07-07T11:21:25.493+03:00Здравейте! Поредната прекрасна рецепта. А в крок п...Здравейте! Поредната прекрасна рецепта. А в крок пот дали ще се получи? Марияhttps://www.blogger.com/profile/04257795965897267640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-33409766476497822612020-12-03T14:32:33.509+02:002020-12-03T14:32:33.509+02:00Щом е див, да. Дивите имат и малко по-различна мир...Щом е див, да. Дивите имат и малко по-различна миризмаpep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-61206307295944545722020-12-03T12:46:46.032+02:002020-12-03T12:46:46.032+02:00Зайте доста голямо ми струва и мисля да сложа поло...Зайте доста голямо ми струва и мисля да сложа половината във фризера. като дойде ред да го вядя според вас да го кисна ли пак в оцет и вода?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-90255430129256612012020-12-02T22:15:12.403+02:002020-12-02T22:15:12.403+02:00Става, но го изкиснете и се пригответе за дълго за...Става, но го изкиснете и се пригответе за дълго задушаване.pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-38254681055055552482020-12-02T09:51:52.512+02:002020-12-02T09:51:52.512+02:00с див заек дали ъе стане ? с див заек дали ъе стане ? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-14555111959999812502016-01-15T20:57:59.032+02:002016-01-15T20:57:59.032+02:00Много се радвам :) Ама пишете си имената, хора :) ...Много се радвам :) Ама пишете си имената, хора :) как да отговарям :))))<br />Заешкото е едно много крехко и нежно месо, никак не мазно, бедно на холестерол. Но малко ползвано. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-43594999247288910672016-01-15T09:36:18.809+02:002016-01-15T09:36:18.809+02:00Рецептата стана невероятна. Върна заешкото на трап...Рецептата стана невероятна. Върна заешкото на трапезата ни! Благодаря!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-54813332527072017182012-06-13T15:52:18.903+03:002012-06-13T15:52:18.903+03:00Много хубава рецепта.Постоянно я правя :) Благодар...Много хубава рецепта.Постоянно я правя :) Благодаря !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-18279319843392979002012-03-11T15:04:28.019+02:002012-03-11T15:04:28.019+02:00пробвах рецептата чудесна е благодаря.пробвах рецептата чудесна е благодаря.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-73250071273859160832010-01-13T09:44:06.063+02:002010-01-13T09:44:06.063+02:00Благодаря, Дианка :)
Хубав ден на теб!Благодаря, Дианка :) <br />Хубав ден на теб!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-37462761603615133462010-01-13T08:26:14.118+02:002010-01-13T08:26:14.118+02:00Пепи,
Не се и съмнявам -
глиненият гювеч и ти
прав...Пепи,<br />Не се и съмнявам -<br />глиненият гювеч и ти<br />правите чудеса.<br />Поздрав, Дианаdi_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.com