tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post4873401235834653278..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Крутони pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-91126492515690571832019-01-09T16:54:59.451+02:002019-01-09T16:54:59.451+02:00а аз днес заложих нов, въпреки, че има вчерашен, с...а аз днес заложих нов, въпреки, че има вчерашен, само и само да има за крутони :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-50328520150859214552019-01-06T20:47:33.861+02:002019-01-06T20:47:33.861+02:00Точно преди малко дъвкахме един поостарял хляб, та...Точно преди малко дъвкахме един поостарял хляб, та чудесно предложение, Пеп.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-39074466956821401662019-01-03T19:53:33.903+02:002019-01-03T19:53:33.903+02:00Еее, ами не съм се сетила да оставя да съхнат на с...Еее, ами не съм се сетила да оставя да съхнат на стайна температура :) и да запичам по малко, преди ползване. А често ми остава хляб, който правя така на крутони :) и вместо да имам прибрани, аз ги изхрупвам. <br />Весели празници и на теб, Ели! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-71927654925760436162019-01-03T08:36:52.714+02:002019-01-03T08:36:52.714+02:00Пепи,
и аз правя крутони, но обикновено ги суша на...Пепи,<br />и аз правя крутони, но обикновено ги суша на стайна температура.Просто нарязан хляб на кубчета, след това ги прибирам в торбичка от памук или американ.Когато ще ги използвам ги запичам с подправки и масло.Ползвам ги когато правя салати, супи, гювечета, закуски сутрин, дори и отгоре поръсени върху някое ястие.Страхотни стават и винаги човек ги има подръка дори и у дома да няма пресен хляб.<br />Поздрави и Весели предстоящи празници !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-34658996184160704702019-01-03T00:18:46.309+02:002019-01-03T00:18:46.309+02:00стига де, знаеш ли колко са вкусни така :) особено...стига де, знаеш ли колко са вкусни така :) особено за един хубав филм :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-87795815260362720202019-01-03T00:08:36.399+02:002019-01-03T00:08:36.399+02:00Да бе....сега ще ги пека. Ако знаеш как хубаво си ...Да бе....сега ще ги пека. Ако знаеш как хубаво си ги излапах на "циганска баница". Крутоните - следващия път. <br />СемAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-32688052317590634222019-01-02T15:41:43.912+02:002019-01-02T15:41:43.912+02:00Чудесна идея, Пепи, комбинацията на масло и олио м...Чудесна идея, Пепи, комбинацията на масло и олио ми допада,<br />обичам хрупкави ароматни крутони, а преоткрих и другите ти <br />тематични предложения - все неща, които харесвам. Благодаря<br />Честита Нова 2019 година - с най-сърдечни пожелания да<br />бъде здрава и мирна, вдъхновена, успешна и много щастлива! di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.com