tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post5486916074202808798..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Печено агнешко бутчеpep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-56942769716828853792020-04-19T18:37:45.845+03:002020-04-19T18:37:45.845+03:00Сигурно вече сте го опекли :) Но горе всичко си е ...Сигурно вече сте го опекли :) Но горе всичко си е написано - брашното - да, смесва се с всички подправки и с тази смес се намазвам месото. Маслото половината се разтопява и смесва с подправките за намазване на месото, а с другата половина се намазва след като се развие фолиото. <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-7416160111681257272020-04-19T12:03:37.305+03:002020-04-19T12:03:37.305+03:00Светли празници!
Имам и аз въпрос за брашното.. См...Светли празници!<br />Имам и аз въпрос за брашното.. Смесва се с подправките и се овалва месото с него... Маслото като се слага във фурната ли се добавя? ive1inahttps://www.blogger.com/profile/01840477781637797777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-12366699533107986962018-04-08T19:20:21.816+03:002018-04-08T19:20:21.816+03:00Браво, много вкусно изглежда! Ще използвам идеята ...Браво, много вкусно изглежда! Ще използвам идеята с ябълката :) щом казваш, че премахва миризма. <br />Поздрави и светли празници! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-67124400620952448452018-04-08T19:12:01.480+03:002018-04-08T19:12:01.480+03:00Стана страхотно! Благодаря за рецептата! Аз използ...Стана страхотно! Благодаря за рецептата! Аз използвах плешка и допълнително сложих картофки и една нарязана ябълка за да придаде аромат и да премахне миризмата на печено.<br />https://photos.app.goo.gl/2Z6eeAyrLP6OFbEG2Петърhttps://photos.app.goo.gl/2Z6eeAyrLP6OFbEG2noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-45276595871374496332016-03-06T15:02:38.104+02:002016-03-06T15:02:38.104+02:00mnogo vkysno stana .mnogo vkysno stana .NIKOLAIhttps://www.blogger.com/profile/14451954491302024253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-4557160561466193332013-05-25T12:15:25.514+03:002013-05-25T12:15:25.514+03:00Поздрави и на теб :) Надявам се да сте го хапнали ...Поздрави и на теб :) Надявам се да сте го хапнали вече агнешкото и да е било вкусно :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-63119023604389268452013-05-23T12:57:29.776+03:002013-05-23T12:57:29.776+03:00Стахотна си ,винаги намираш време ,за да ни помага...Стахотна си ,винаги намираш време ,за да ни помагаш .Реших ,цяло ще го пека .Още веднъж много ,много ти благодаря !<br />Поздрави!ИнаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-2049019594555913442013-05-23T10:17:15.220+03:002013-05-23T10:17:15.220+03:00Коричката става хрупкава и само с масло и подправ...Коричката става хрупкава и само с масло и подправки да го мажеш :) <br />Не знам какво ти е месото. Бутче и с мазнинка по него? ако е така - цяло, ще остане сочно, но повечко време ще печеш, на по-ниски градуси. На мен ми харесва и по двата начина печено - ако е нарязано на порции, пак по-големи да са, по ~ 400-500 гр. парче, за да не остане сухо. И да, всяко парче поотделно овкусено и оставено така да си поеме подправките. <br />Ако решиш цяло да го правиш (определено така е по-сочно), можеш да сложиш да запечаташ в тавата, в която ще го печеш - но на котлона. След това наливаш течностите, завиваш и във фурната. <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-42429924491302349282013-05-22T23:16:08.871+03:002013-05-22T23:16:08.871+03:00Благодаря ти за бързия отговор..Искам да опитам с ...Благодаря ти за бързия отговор..Искам да опитам с брашно (и в други твои рецепти го слагаш ),не го срещам само при теб ,обяснението е за хрупкава коричка .Ще опитам ,но проблем ми е да го запечатам , нямам толкова голям съд .Какво би ме посъветвала как е по добре ,дали да го нарежа на порции или да го оставя цяло- 2кг е,купено от фермери,как е по-сочно .Понякога го правихме на порции(но нямам спомен от крайният резултат) и всяко парче го овкусявахме ,моля те държа на твоето мнение .Ти си майстор на месата и на само..Ооф ,дасадна съм:))<br />ИнаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-13013958723860540442013-05-22T22:17:26.793+03:002013-05-22T22:17:26.793+03:00за да се запечата месото, да остане сочно вътре. Т...за да се запечата месото, да остане сочно вътре. Тъй като подправкит е са малко. <br />Може да не слагаш, но запечатай месото на тиган от страните. <br />А соса остава съвсееем малко, не му трябва сгъстяване. Ако искаш повече - сложи малко повече течности, накрая отсипи соса и сгъсти с лъжица царевично натурално нишесте или препечено брашно. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-40062010250929038832013-05-22T19:18:56.922+03:002013-05-22T19:18:56.922+03:00Много е апетитно това месце ,имам бутче агнешко и ...Много е апетитно това месце ,имам бутче агнешко и искам да го направя по твоята рецепта ,..но имам въпрос ,за какво служи брашното (може би за сгъстяване на сосчето):))<br />Ина Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-77684981573688464622013-05-04T15:39:27.238+03:002013-05-04T15:39:27.238+03:00и аз решавам тази година да пробвам рецептата,дано...и аз решавам тази година да пробвам рецептата,дано е успешна?!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-75497737991620566422013-02-13T19:08:23.473+02:002013-02-13T19:08:23.473+02:00Благодаря ти, Пепи! Агнешкото на снимката изглежда...Благодаря ти, Пепи! Агнешкото на снимката изглежда великолепно! Утре ще пробвам рецептата и ще докладвам. :)Gwendolinehttps://www.blogger.com/profile/05732294309745007163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-54278237774808224892013-02-13T13:48:25.258+02:002013-02-13T13:48:25.258+02:00да, за да може по-бързо да достигне Т* вътре. да, за да може по-бързо да достигне Т* вътре. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-71075216251538766852013-02-13T13:21:38.668+02:002013-02-13T13:21:38.668+02:00Пепи, загряваш ли предварително фурната (извинявам...Пепи, загряваш ли предварително фурната (извинявам се за глупавия въпрос)?Gwendolinehttps://www.blogger.com/profile/05732294309745007163noreply@blogger.com