tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post681779074012666980..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Печено пилешко филе с магданозено песто pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-29338495159465105992012-12-04T14:01:19.033+02:002012-12-04T14:01:19.033+02:00Мерси :) Довечера ще пробвам, но мисля да сложа че...Мерси :) Довечера ще пробвам, но мисля да сложа чесън и пармезан.Luchiyahttps://www.blogger.com/profile/04297320907943997961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-83014907919704192132012-12-03T23:42:19.500+02:002012-12-03T23:42:19.500+02:00Бети :) ама поне има на кого да ги приложиш тези р...Бети :) ама поне има на кого да ги приложиш тези рецепти. <br />А аз твоите торти... идва ми с глас да заплача. Никога няма да направя такава. <br />Поздрави и хубава седмица! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-50162221448732126802012-12-03T23:41:24.021+02:002012-12-03T23:41:24.021+02:00Еви, хубавото им е, че можеш да направиш 2-3, може...Еви, хубавото им е, че можеш да направиш 2-3, можеш и килограм да изпечеш. <br />Прегръдка за теб и хубаво време ти желая :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-36414419423475624322012-12-03T23:40:26.004+02:002012-12-03T23:40:26.004+02:00Ако е без чесън и сирене (както в линка) - до седм...Ако е без чесън и сирене (както в линка) - до седмица. <br />Аз правя повече, когато имам много магданоз и замразявам; после вадя, пак пасирам с чесъна и сирене (пармезан) или ядки в редки случаи. <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-21924880675919507492012-12-03T22:15:10.627+02:002012-12-03T22:15:10.627+02:00Пепи, прекрасни са! Ентусиязира ме до степен, че д...Пепи, прекрасни са! Ентусиязира ме до степен, че да пробвам. Само се чудя това песто, колко дълго време може да издържи в хладилник?Luchiyahttps://www.blogger.com/profile/04297320907943997961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-74760280824028756202012-12-03T21:29:09.974+02:002012-12-03T21:29:09.974+02:00Тц, срам, срам...;(
Но сега ще си направя с купешк...Тц, срам, срам...;(<br />Но сега ще си направя с купешки магданоз, а лятото с пресен градински:)<br />И напълно ти вярвам, Пепчо! Аз на теб ако не вярвам, на кого!<br />Хубава снежна вечер, ако и при вас е така;)Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-16408553531548400252012-12-03T13:31:35.471+02:002012-12-03T13:31:35.471+02:00Пепи,
тук прелива от вкусотии! Знаеш, че не ям мес...Пепи,<br />тук прелива от вкусотии! Знаеш, че не ям месо, но това не ми пречи да се възхитя на вдъхновението ти, на идейните рецепти, и на снимките...а непременно моите канибалчета вкъщи, ще опитат от твоите вкусотии!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-72582821231393746632012-12-03T00:30:24.931+02:002012-12-03T00:30:24.931+02:00Оххх леле това Пепи е фантазия, много вкусно изгле...Оххх леле това Пепи е фантазия, много вкусно изглежда и ще си го приготвя, само за мен, защото мойте ще се цепят на магданоза :))<br />Прегръдки и чудна седмица ти желая :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15181795558804402616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-27157722774832484602012-12-03T00:14:13.405+02:002012-12-03T00:14:13.405+02:00босилека е по-вкусен, ама оня, от нашия, нали? босилека е по-вкусен, ама оня, от нашия, нали? pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-55080118243414089022012-12-03T00:13:54.981+02:002012-12-03T00:13:54.981+02:00Благодаря ти, Кате!
Успешна и на теб да е! Благодаря ти, Кате! <br />Успешна и на теб да е! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-67065902222277871152012-12-03T00:13:06.280+02:002012-12-03T00:13:06.280+02:00Е може ли още да не си?
Направи, после и пилешкит...Е може ли още да не си? <br />Направи, после и пилешките филета, без друго тази седмица си на пилешка вълна :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-62573867756745901952012-12-03T00:12:34.520+02:002012-12-03T00:12:34.520+02:00Марти, ти сериозно ли не си правила още магданозен...Марти, ти сериозно ли не си правила още магданозено песто? <br />Имай предвид, че лятото, ако се сдобиеш с голямо количество магданоз, това е един от начините да съхраниш (замразено, без сирене) за зимата. <br />Ама много е вкусно, да знаеш! Както за салати, така и на разни печени меса :) Вярваш, ми нали ?<br />Хубаво утре на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-21336965599306767972012-12-03T00:06:13.363+02:002012-12-03T00:06:13.363+02:00Аз де :) вярвай. Всъщност зачудих се вече как да р...Аз де :) вярвай. Всъщност зачудих се вече как да разнообразявам пилешкото филе. <br />Ще се радвам, ако ги пробваш у вас :) <br />Благодаря, хубава седмица да ти е и на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-2285099569571709302012-12-03T00:04:57.016+02:002012-12-03T00:04:57.016+02:00Сега разбираш какво ми е всеки път, като покажеш к...Сега разбираш какво ми е всеки път, като покажеш козунак, а ВЕни :) А ти много често показваш :)) <br />Прегръдки и спокойна, хубава седмица на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-29782221803049160042012-12-03T00:04:07.777+02:002012-12-03T00:04:07.777+02:00аа, не съм се отказала съвсем от него! Ям от него...аа, не съм се отказала съвсем от него! Ям от него, само пасиран да е. Абе - както казвах от дребна - лепне ми на небцето :) <br />Хайде мятай и твоята рецепта, че да видя. Интересна ми е тази суха панировка. <br />Целувки и за теб и хубава (дано спре дъжда) седмица! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-13197168949594119532012-12-02T23:26:37.160+02:002012-12-02T23:26:37.160+02:00Пепи, имам рецепта за панирани с магданоз пуешки ф...Пепи, имам рецепта за панирани с магданоз пуешки филета, която отлежава близо година... май ще я изпробвам точно "делнично". Разликата между двете е в панировката, която в моята рецепта (не е моя , де) е суха, но пък филетата се пекат предварително, за кратко в един горчичен сос, та финално вкусовете май ще се препокриват. <br />Наистина ме учудваш с магданоза - мислех, че съвсем се отказваш от него! Значи все пак има надежда за теб :)) Пестото в лъжичката е цялото за мен - мога и на препечена филийка да си го туря!!! :)<br />Целувки, миличка!<br /><br />Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-76108379359890132532012-12-02T23:03:18.112+02:002012-12-02T23:03:18.112+02:00Няма как като прочета магданоз да не намина, няма ...Няма как като прочета магданоз да не намина, няма как да не се полюбувам и няма как да не "оближа" монитора с очи. :) :) :)<br />Ах, Пепи, толкова вкусно предложение... ммм. Неустоимо... Накара ме пак да огладнея... <br /><br />Прегръдки, една прекрасна неделна нощ и спорна нова седмица!Venettahttps://www.blogger.com/profile/15105662937100349961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-47498396930853200282012-12-02T22:59:07.327+02:002012-12-02T22:59:07.327+02:00Ти и магданоз ?!:) Да не повярва човек!
Пепа, стра...Ти и магданоз ?!:) Да не повярва човек!<br />Пепа, страхотно изглеждат!<br />И понеже харесвам магданоз, ще ги пробвам!:)<br />Поздрави и успешна нова седмица!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-74779407621302732032012-12-02T22:23:02.663+02:002012-12-02T22:23:02.663+02:00Пепчо, няма твое филе, което да не харесвам, както...Пепчо, няма твое филе, което да не харесвам, както и всички месца;)<br />Ей такова песто още не съм си направила, но надявам се скоро да се видя във време за целта. Всичко е прекрасно!<br />Хубава вечер!Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-85373455443566313052012-12-02T20:28:22.427+02:002012-12-02T20:28:22.427+02:00Мирише ми на магданоооз :)
Супер са, Пепи! Ще взе...Мирише ми на магданоооз :)<br />Супер са, Пепи! Ще взема най-накрая и аз да го направя това песто.Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-41405380970554168002012-12-02T20:25:33.590+02:002012-12-02T20:25:33.590+02:00И аз не съм по магданоза, ама така вкусно изглежда...И аз не съм по магданоза, ама така вкусно изглежда, че ще се прежаля;)traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-39709645481408574622012-12-02T20:15:25.059+02:002012-12-02T20:15:25.059+02:00Пепи, чудесни са филенцата и рецептата, нищо че са...Пепи, чудесни са филенцата и рецептата, нищо че са от три седмици, аз бих хапнала едно:)Страхотни ястия показваш, Пепи! Прекрасна нова седмица от мен! Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-29593926001228591192012-12-02T19:47:13.824+02:002012-12-02T19:47:13.824+02:00и на теб целувки, Кате!
Обаче :) доматките са пос...и на теб целувки, Кате! <br />Обаче :) доматките са последните от градината на мама. Вече са едни дървени на пазара. А много обичам домати. <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-18874285049842410622012-12-02T19:46:27.855+02:002012-12-02T19:46:27.855+02:00Роси :)
Ама те тези съм ги правила преди 3 седмици...Роси :)<br />Ама те тези съм ги правила преди 3 седмици! <br />Бях ги забравила, че ще показвам дори. Но пък наистина са много лесни и вкусни, струва си да се правят в делнични дни. Особено ако се мариноват от сутринта, а вечер - само изпекат. <br />Магданоза ми понася само пасиран на мен :) иначе ми лепне на небцето. <br />И на теб хубава вече и успешна нова седмица! Зима е все пак, поне мухи няма :)) <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-44738898452631658822012-12-02T19:22:59.366+02:002012-12-02T19:22:59.366+02:00И все пак не направи масления сос,а? :))))
Обаче к...И все пак не направи масления сос,а? :))))<br />Обаче как си ги нагласила за снимка тия ми ти магданозлии не е истина,мнооого кокетно с листенцата спанак и доматките,страхотна композиция се е получила!И постъпкови снимки си направила,екстра е цялата публикация и най-вече месцето!По отношение на магданоза сме в един отбор знаеш,но пък сготвен и на мен ми понася чудесно!Рецептта е бомба,бърза,лесна и безкрайно вкусна!<br />Сърдечен поздрав,приятна неделна вечер и спорна,макар и доста хладна седмица,другарче мое! :)Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.com