tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post8660208536819799821..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Глиган по ловджийскиpep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-88504420858286946202015-06-11T20:36:14.339+03:002015-06-11T20:36:14.339+03:00Съвсем не. По глава чесън (той е варен) се пада в ...Съвсем не. По глава чесън (той е варен) се пада в чиния за порция на човек. Сварен е вкусен в яхнията. Вие глиган си сгответе, пък може и с 1-2 глави да е. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-69475112479661459162015-06-11T20:33:29.806+03:002015-06-11T20:33:29.806+03:00vsicho hubavo, samo tezi 5-6 GLAVI chesan , ne sa ...vsicho hubavo, samo tezi 5-6 GLAVI chesan , ne sa li malko mnojko ..... :)))))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-14774944246626577842014-11-27T16:55:10.268+02:002014-11-27T16:55:10.268+02:00Благодаря. Останете си със здраве!
СилвияБлагодаря. Останете си със здраве!<br />СилвияAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-90137239487851057582014-11-27T15:09:33.247+02:002014-11-27T15:09:33.247+02:00Рецепта? Слагате вода и оцет изкисвате :) в каквит...Рецепта? Слагате вода и оцет изкисвате :) в каквито искате пропорции. Но тъй като месото поема от киселината на оцета, така прав я, само ако ще го готвя тип винен кебап, като горното. <br />Може да изкисвате само в студена вода, като я смените 2-3 пъти. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-41948925788978514292014-11-27T14:37:28.737+02:002014-11-27T14:37:28.737+02:00Може ли да кажете рецептата за изкисване на глитан...Може ли да кажете рецептата за изкисване на глитан в оцет и вода.<br />СилвияAnonymousnoreply@blogger.com