tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post8762031277242138276..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Печено свинско месо с гъбено-чеснов сос pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-31749195934710431932018-04-02T15:00:48.609+03:002018-04-02T15:00:48.609+03:00Не го печи толкова много! 15мин на 200градуса и ощ...Не го печи толкова много! 15мин на 200градуса и още максимум 50мин на 150°, като последните 10мин печеш без фолио! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-51711930063447600182015-11-09T16:20:23.942+02:002015-11-09T16:20:23.942+02:00Ще се радвам да пробваш такава мръвка, Ил и да спо...Ще се радвам да пробваш такава мръвка, Ил и да споделиш :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-75527732323750099692015-11-09T16:19:49.562+02:002015-11-09T16:19:49.562+02:00хаххаха ти обратно, Веси ,предпочиташ сухите ли? Ч...хаххаха ти обратно, Веси ,предпочиташ сухите ли? Човеците у нас също харесват сухи меса, макар на пържола да държат да е сочна. Ще черпя, разбира се, ти ела - само се каниш :) <br />Прегръдки, Весенце! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-19517167980152205952015-11-09T16:18:40.133+02:002015-11-09T16:18:40.133+02:00благодаря ти, мила Роси :) хубава и спорна седмиц...благодаря ти, мила Роси :) хубава и спорна седмица на теб да е :) <br />У нас главния дегустатор винаги ни изненадва - интересно за толкова години как не му свикнах на променливите вкусове с храната. поне е за добро. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-47223503389678921272015-11-08T00:04:09.097+02:002015-11-08T00:04:09.097+02:00Когато готвя месо в слоукукъра, особено когато е в...Когато готвя месо в слоукукъра, особено когато е в голямата си част месо (подобно на табо) - не яхнии, винаги го запечатвам първо на тигана и НЕ става като варено. Накрая по желание може да се запече, но то си хваща една такава коричка и отгоре, докато се готви, щом е предварително запечатано. Затова и горе съм вмъкнала възможността за готвене в слоукукър след запечатването на месото. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-39266804701693803212015-11-07T23:23:49.173+02:002015-11-07T23:23:49.173+02:00не става ли много като сварено месото ако е само в...не става ли много като сварено месото ако е само в слоукукър? дали може да се запече на грил преди поднасяне за малко хрупкавост?Teodorahttps://www.blogger.com/profile/13160436370420889792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-68380547521663177802015-11-07T09:49:35.259+02:002015-11-07T09:49:35.259+02:00Още преди няколко дни през таблета оплакнах око ту...Още преди няколко дни през таблета оплакнах око тук,Пепи,а сега минавам отново да му се порадвам на това разкошество!Все се каня и още не съм приготвила цяла такава мръвка и коя от всички твои превъзходни рецепти ще избера като настане момент не знам,всяко е от сочно по-сочно и апетитно!А и щом главния дегустатор е отличил това ти месце,на него ще заложа и аз!<br />Сърдечни прегръдки и хубава събота да ти е,другарче мило!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-56186164303888410132015-11-06T08:51:12.357+02:002015-11-06T08:51:12.357+02:00Нова хубава рецепта ни показваш, Пепи.
Изглежда на...Нова хубава рецепта ни показваш, Пепи.<br />Изглежда наистина умопомрачително.<br />А това с хартията ще го пробвам задължително!Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-77228671785199338242015-11-04T23:41:15.832+02:002015-11-04T23:41:15.832+02:00Мда, явно това с фокуса:) няма да ми стане ясно ни...Мда, явно това с фокуса:) няма да ми стане ясно никогаШ, и да знаеш, че аз си го фокусирах мноОО добре, да можеше и да си боцна. Макар и аз като авджи-то ти не съм по целите печени меса и то по-скоро, не защото са ми сухи, а защото не са ми:)), но това си го харесах. Ще черпиш, като ти дойда на гости, а?veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-88134062251090712022015-11-04T14:36:27.669+02:002015-11-04T14:36:27.669+02:00ето тук е Живе
* С тази смес намазваме парчетата...ето тук е Живе <br />* С тази смес намазваме парчетата месо отгоре и встрани с тънък слой и наливаме течностите в тавата. <br /><br />:) всичките течности pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-7921972340702532412015-11-04T13:46:33.964+02:002015-11-04T13:46:33.964+02:00Пепи,аз ли не вдявам нещо или.....виното и соевия ...Пепи,аз ли не вдявам нещо или.....виното и соевия сос кога прибавяш?<br />Иначе вида е убийствен и със сигурност много вкусен!Живкаhttps://www.blogger.com/profile/10543770615029967274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-50345988369364298052015-11-04T01:41:16.783+02:002015-11-04T01:41:16.783+02:00такова и беше, Радост! такова и беше, Радост! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-55311130192223593812015-11-04T00:51:33.756+02:002015-11-04T00:51:33.756+02:00Щом джолана ви е харесал, това печено месо също ще...Щом джолана ви е харесал, това печено месо също ще ви хареса, Дани :)<br />И аз благодаря, че ми се доверяваш относно мръвката :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-36387054175599356702015-11-04T00:48:56.676+02:002015-11-04T00:48:56.676+02:00Ами да, то само тавичката остана, след като вечеря...Ами да, то само тавичката остана, след като вечеряхме :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-73634207823150003282015-11-04T00:48:25.657+02:002015-11-04T00:48:25.657+02:00Благодаря ти, Дианка :) Изобщо нямат фокус снимкит...Благодаря ти, Дианка :) Изобщо нямат фокус снимките, заради късното време, по което снимах, но пък не мога да не го споделя - толкова много ни хареса. <br />Поздрави и хубава седмица и на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-77203069322871399412015-11-04T00:47:23.564+02:002015-11-04T00:47:23.564+02:00след крокпота задължително трябва да се запече мръ...след крокпота задължително трябва да се запече мръвката, да. И на нас повече ни харесва така. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-33168165852740849232015-11-03T11:05:14.870+02:002015-11-03T11:05:14.870+02:00Сложил съм парче контрафиле в бавноготвещата тендж...Сложил съм парче контрафиле в бавноготвещата тенджера, но мисля да го дозапека сетне във фурната . за коричка.<br />А сосчето е върховно - ще да е таковаБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-53609477644409016682015-11-02T18:58:21.079+02:002015-11-02T18:58:21.079+02:00Пепи, това печено месо изглежда много апетитно, ар...Пепи, това печено месо изглежда много апетитно, ароматно и крехко,<br />а идеята за намокрена хартия под фолиото е страхотна...<br />Благодаря, поздрави за теб и усмихната нова седмица! di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-65829918647520080142015-11-02T16:17:50.909+02:002015-11-02T16:17:50.909+02:00Изглежда упомрачително вкусно, Пепи! Ще се пробва...Изглежда упомрачително вкусно, Пепи! Ще се пробва :)<br />П.П. Вчера правих твоя джолан на фурна и много ни хареса. Благодаря!Daniela Dinevahttps://www.blogger.com/profile/00087972351276610828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-83685026639788849982015-11-02T10:18:16.955+02:002015-11-02T10:18:16.955+02:00Леле, леле... Уникална вкусотия, Пепи! Леле, леле... Уникална вкусотия, Пепи! Kitchen and Hobbyhttps://www.blogger.com/profile/14638445781507209322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-22099776313158535862015-11-02T08:34:38.338+02:002015-11-02T08:34:38.338+02:00Ако на някого не му е харесало, да пратиш тавичкат...Ако на някого не му е харесало, да пратиш тавичката у нас, Пепи! Уникално е станало!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.com