tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post9008406204769491786..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Пиле с оризpep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-12074479324381706582020-06-21T20:31:29.725+03:002020-06-21T20:31:29.725+03:00Дано не е късно :) Ако слагате грах, по-добре замр...Дано не е късно :) Ако слагате грах, по-добре замразен сложете. Консервирания има малко по-друг вкус и ще се отрази на ориза като цяло - тук е пиле с ориз, а не ориз със зеленчуци. И не слагайте много. Малко. Но ако имате консерва под ръка, сложете от нея, без водата, измийте хубаво зърната 2-3 пъти и тогава ги прибавйте. <br />Хубава седмица и на Вас! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-53009984952635690242020-06-21T18:25:47.697+03:002020-06-21T18:25:47.697+03:00Любима рецепта от детство.. Благодаря! По някаква ...Любима рецепта от детство.. Благодаря! По някаква странна причина до сега не съм го готвила, но днес ще опитам. Исках да попитам, ако се добави грах - замразен или от консерва е за предпочитане? И ако е от консерва, прецежда ли се или се слага с течността за вкус?<br />Благодаря Ви предварително!<br />Приятна неделна вечер и успешна нова седмица!Катя Павловаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-44037483724320565422019-12-19T23:34:00.405+02:002019-12-19T23:34:00.405+02:00Така и трябва :) Пак заповядайте, ама пишете си им...Така и трябва :) Пак заповядайте, ама пишете си името :) <br />Весели празници! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-25646741178324723452019-12-19T23:28:23.416+02:002019-12-19T23:28:23.416+02:00Много добре се получи!! Благодяря Ви!!Много добре се получи!! Благодяря Ви!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-22139471256485763902018-12-05T23:20:59.229+02:002018-12-05T23:20:59.229+02:00на 180* примерно. Ако го поставите на 200*, просто...на 180* примерно. Ако го поставите на 200*, просто ще заври по-бързо водата му; ако го сложите на 160* - ще заври по-бавно. А времето, за което се вари оризът след завирането винаги е еднакво. Но ако е на силна фурна има опасност да изври водата му и да остане по-сух. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-47256607852848354492018-12-05T11:26:12.726+02:002018-12-05T11:26:12.726+02:00На колко градуса се пече пилето с ориз?На колко градуса се пече пилето с ориз?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05292303591586187136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-66008403988206044922018-10-12T23:22:50.976+03:002018-10-12T23:22:50.976+03:00Така е :) Така е :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-50694165686874203632018-10-12T22:17:10.025+03:002018-10-12T22:17:10.025+03:00 Чудесно се получава правя го редовно
Чудесно се получава правя го редовно<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15383149603029303919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-21609722567260200842017-12-01T14:41:12.591+02:002017-12-01T14:41:12.591+02:00Не знам :) Не знам :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-88606329729347361442017-12-01T10:48:07.498+02:002017-12-01T10:48:07.498+02:00Оризът ми е във фурната по вашата рецепта. А оцет ...Оризът ми е във фурната по вашата рецепта. А оцет защо се слага, за първи път срещам в рецепта за ориз?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09432619300480226516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-67802219073215727952015-09-27T11:37:14.781+03:002015-09-27T11:37:14.781+03:00Научих нещо ново. Научих нещо ново. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02912030129480307815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-27695568379646178292012-10-05T18:22:04.698+03:002012-10-05T18:22:04.698+03:00Моля :) Радвам се, че съм била полезна! Моля :) Радвам се, че съм била полезна! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-72820001552228609072012-10-05T17:32:53.687+03:002012-10-05T17:32:53.687+03:00Благодаря за споделената рецепта!Откакто я намерих...Благодаря за споделената рецепта!Откакто я намерих вкъщи всички заобичаха ориза,иначе все нещо не ставаше както трябва.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03835675357164430353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-37436197187568320532010-02-07T19:48:00.983+02:002010-02-07T19:48:00.983+02:00Преди няколко години прочетох хитринка - за да не ...Преди няколко години прочетох хитринка - за да не се слепва ориза, при "запържването му" - силно казано, защото е за минута-две, да се сложи лъжичка оцет. Не знам дали това или доброто измиване на ориза го прави, но никога не ми е слепен. <br /><br />Хубава седмица и на вас, Ина, Ирина!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-19082806895031699502010-02-07T19:38:07.525+02:002010-02-07T19:38:07.525+02:00Леко... да не хвръкне пилето от балкона :)))
Налич...Леко... да не хвръкне пилето от балкона :)))<br />Наличието на оцет в ориза е нещо ново за мен. Слага се, за да е по-бял оризът или поради някаква друга причина?<br />Поздрави: Инаfedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-77761575425706579642010-02-07T19:32:32.198+02:002010-02-07T19:32:32.198+02:00Любимият ми ориз :) Много апетитно изглежда порция...Любимият ми ориз :) Много апетитно изглежда порцията! <br /><br />Хубава нова седмица!Ирина Купенскаhttps://www.blogger.com/profile/08049738896890128775noreply@blogger.com