tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post9077518002407830384..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Пържен барбун. Или просто пържена риба :) pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-42520854142822232062021-06-03T09:52:58.769+03:002021-06-03T09:52:58.769+03:00Всяка риба след почистване се мие. Всяка риба след почистване се мие. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-55230977800408968452021-06-03T09:32:08.489+03:002021-06-03T09:32:08.489+03:00След почистването мие ли се рибата?След почистването мие ли се рибата?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16476778835874045543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-80185284795912453682018-02-02T23:08:11.191+02:002018-02-02T23:08:11.191+02:00Готвене есилно казано, едното пържене е само :) А...Готвене есилно казано, едното пържене е само :) Ама е важно, да се хареса :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-85677292987688928452018-02-02T20:48:26.217+02:002018-02-02T20:48:26.217+02:00Сготвих по рецептата и се хареса. БлагодарностиСготвих по рецептата и се хареса. БлагодарностиКременаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-27431992519351530312016-10-03T01:20:16.326+03:002016-10-03T01:20:16.326+03:00Благодаря ти, Дианка! Щом ти си харесала снимките,...Благодаря ти, Дианка! Щом ти си харесала снимките, значи този път съм се справила с тях :) Поздрави и на теб и хубав октомври! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-82209433804786536472016-10-02T17:57:00.359+03:002016-10-02T17:57:00.359+03:00Признавам си,че барбунките не са ми от листата на ...Признавам си,че барбунките не са ми от листата на любимите,от дребната риба най-много обичам хамсията,но пък не знаех,че имат такива мустачки :) винаги мога да прочета нещо полезно при теб,Пепи!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-59511475506331205692016-09-01T20:08:13.114+03:002016-09-01T20:08:13.114+03:00Страхотно специално издание, Пепи -
чудесна риба, ...Страхотно специално издание, Пепи -<br />чудесна риба, представена от теб по чудесен начин.<br />Освен рецептата и технологията, няма да пропусна да отбележа и красивите снимки.<br />Благодаря, поздрави и хубав септември! di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-20264284802242945832016-08-31T17:19:10.795+03:002016-08-31T17:19:10.795+03:00плътно е, близко до месото на скаридите, според мл...плътно е, близко до месото на скаридите, според младите човеци. Според мен :) чак на скариди не, но е различно от белите риби. Сега Николай ми е донесъл черноморски барбун, като го изпържа тия дни ще споделя за него. <br />Здрасти, Кро :) Драго ми е да те вида :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-3383218950044330942016-08-31T14:57:11.652+03:002016-08-31T14:57:11.652+03:00И аз тази година хапнах за първи път пържен барбун...И аз тази година хапнах за първи път пържен барбун - има малко специфичен вкус месото и - така ли е или аз нещо се бъркам?Krohttps://www.blogger.com/profile/16444956887285169066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-79600031363348920362016-08-26T22:27:58.098+03:002016-08-26T22:27:58.098+03:00Аз тази година на нашето море за първи път опитах ...Аз тази година на нашето море за първи път опитах пържен барбун, ама нищо особено не бе, очаквах нещо повече. И в гръцко ще опитам, там обикновено си е прясна, за разлика от тук, където уж е такава. <br />Дзвер, тя не си ли е принципно червена само?veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-28099649827763898592016-08-26T11:41:54.361+03:002016-08-26T11:41:54.361+03:00обожавам червения барбун, но и от другия не се отк...обожавам червения барбун, но и от другия не се отказвам. Това с "мариноването" на рибките го правя доста отдавна и стават винаги превъзходни (слагам и соев сос или някой от другите подобни - терияки, рибен или от скариди). Само комбинацията ми на брашното е наобратно - повече е царевичното, а ако е от онова фино смляното, е само такова.<br />Поздравления за описанието - и малоопитен няма как да сбърка.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.com