tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post9205345027931793177..comments2024-03-15T11:59:03.175+02:00Comments on Храна за мойте канибали: Фокача с минерална вода pep-4ohttp://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-82005528317555260612013-09-11T09:31:12.161+03:002013-09-11T09:31:12.161+03:00Поздрави и на теб :)
Може да направиш със зехтин,...Поздрави и на теб :) <br />Може да направиш със зехтин, но нали знаеш, че маста придава по-пръхкав вкус на тестените :) Но пък ще може да сравниш и да кажеш как е по-добре :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-32435975335453562612013-09-09T18:47:13.978+03:002013-09-09T18:47:13.978+03:00Благодаря за рецептата, Пепа. Стана чудна фокачата...Благодаря за рецептата, Пепа. Стана чудна фокачата. Друг път като правя ще пробвам със зехтин вместо свинска мас. Правил съм преди доста време по рецепта на Джейми Оливър, но изискваше доста повече време - цяла нощ в хладилника. Поздрави :)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/15874025235186245729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-54848111884436720152013-04-02T18:34:30.971+03:002013-04-02T18:34:30.971+03:00Благодаря, Еви! Благодаря, Еви! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-89455100884669868332013-04-02T18:34:14.420+03:002013-04-02T18:34:14.420+03:00Роси, нали знаеш, че с газирана вода и баниците ст...Роси, нали знаеш, че с газирана вода и баниците стават хубави? <br />Явно и на тестото СО 2 действа добре и го изпълва с мехурчета. <br />А в руските форуми преди много години още показваха хлябове, които се поставят да се пекат или на загрята плоча, или в загрята тава. Сега и по ТВ го показват. Но наистина получава хубава коричка отдолу.<br />Прегръдка и хубава вечер и на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-31036020033677877412013-04-02T12:43:51.538+03:002013-04-02T12:43:51.538+03:00С какво ли не съм месила,Пепи,но с газирано комай ...С какво ли не съм месила,Пепи,но с газирано комай никога.Ще трябва да проверя как се движат нещата в тази посока,особено при вида на чудната ти фокача!Даже мислех,че с яйце е мазана,гледай какъв блажен тен има само!<br />И за предварителното нагряване на тавата ще имам предвид,навярно оказва нужното значение за хрупкава долна коричка.<br />Прегръдка от мен и един хубав април да ти се очертава! :)Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-25324733743601202402013-04-02T11:21:15.751+03:002013-04-02T11:21:15.751+03:00Просто перфектна! :)Просто перфектна! :)Eva Tonevahttps://www.blogger.com/profile/06090303487008951841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-53472092731054481252013-04-02T09:35:43.324+03:002013-04-02T09:35:43.324+03:00Успешно скрита, нали :)
Честит вторник на теб, Кат...Успешно скрита, нали :)<br />Честит вторник на теб, Кате!<br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-34032770569843061682013-04-02T09:34:52.049+03:002013-04-02T09:34:52.049+03:00Защото Бети, съм наредила снимките отзад напред по...Защото Бети, съм наредила снимките отзад напред по реда на снимането :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-70721344356614173932013-04-02T09:03:25.727+03:002013-04-02T09:03:25.727+03:00Е, бива ли толкова време да я криеш? Пепи, чудна е...Е, бива ли толкова време да я криеш? Пепи, чудна е фокачата и рецептата е много интересна! Хубав ден и много усмивки!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-77149926169942472972013-04-02T01:19:52.238+03:002013-04-02T01:19:52.238+03:00:)но хапчица има на последната само.
И аз съм по д...:)но хапчица има на последната само.<br />И аз съм по добавките..Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-45013329918824620672013-04-01T17:42:55.496+03:002013-04-01T17:42:55.496+03:00Благодаря, иве!
Поздрави и на теб! Благодаря, иве! <br />Поздрави и на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-24058817183765862652013-04-01T17:42:30.534+03:002013-04-01T17:42:30.534+03:00амиии :) тя е първата снимка на разчупена, Бети. П...амиии :) тя е първата снимка на разчупена, Бети. После обаче пробвах, докато нямаше още никой, та отчупеното парче, парче сирене, резен домат... и хайде на следващата снимка без отчупеното. <br />Много харесвам с маслини и аз. И колкото повече добавки има - по-добре :) <br />Прегръдка и хубава седмица и на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-77397671299769226302013-04-01T17:39:18.513+03:002013-04-01T17:39:18.513+03:00Много интересна рецепта, излежда много вкусна!
Поз...Много интересна рецепта, излежда много вкусна!<br />Поздрави Пепи :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15181795558804402616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-74555207969635526902013-04-01T17:19:34.471+03:002013-04-01T17:19:34.471+03:00Благодаря, Ваня :) Благодаря, Ваня :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-2114593145454771792013-04-01T17:06:39.604+03:002013-04-01T17:06:39.604+03:00Пепи, точно така правя аз содената питка обаче- с...Пепи, точно така правя аз содената питка обаче- с розмарин , с морска сол, и ръсвам и натискам по някоя маслина... Ще пробвам и твоята фокача-ей това втасване обаче ми е дълго в тестата с мая...:))<br />Чудна ти е последната снимка с отчупката...<br />Прегръдки и хубава нова седмица!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-89589140045538238692013-04-01T15:50:51.508+03:002013-04-01T15:50:51.508+03:00Как точно описваш чакането :) ...и ние сме така в ...Как точно описваш чакането :) ...и ние сме така в къщи ! <br />Фокача с размарин е любимата у дома , но с газирана вода не съм правила ! Ше си ппомня рецептата при следващо правене ! <br />Поздрав и хубав април ,Пепи !Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-76691624080000420982013-04-01T12:49:50.016+03:002013-04-01T12:49:50.016+03:00Ина, нали знаеш за хубавите кексове с лимонада? Ам...Ина, нали знаеш за хубавите кексове с лимонада? Ами тук газираното пак играе роля на катализатор на въздушните балончета, които се образуват в печивото и допълват основния набухвател. <br />Благодаря ти, поздрави и спорна седмица и на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-71380735237321399572013-04-01T12:48:34.737+03:002013-04-01T12:48:34.737+03:00и на теб усмихната и спорна да е, Дани!
Така е, в...и на теб усмихната и спорна да е, Дани! <br />Така е, вкусни са :) особено, ако са и гарнирани :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-3792755970213318322013-04-01T12:47:07.753+03:002013-04-01T12:47:07.753+03:00Благодаря, Снежи!
Показвай с бирата, че да видим ...Благодаря, Снежи! <br />Показвай с бирата, че да видим дали ще се престраша аз с нея. Още не съм правила тесто с бира, макар че с бяло вино правя локумки :) и знам, че са хубави. <br />Слънчева вече пролет да е и на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-24673252842073681202013-04-01T12:45:43.915+03:002013-04-01T12:45:43.915+03:00Крайно време, бих казала :) Крайно време, бих казала :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-26781056460782860092013-04-01T12:45:20.882+03:002013-04-01T12:45:20.882+03:00Направо не вярвам, че не си правила още, Мина :) Н...Направо не вярвам, че не си правила още, Мина :) Нашите питки са хубави с това, че са пухкави, дебели. А фокачата ми харесва с това пък, че е тънка пита :) с две кори основно. И ароматна. <br />Слънчева и усмихната да е седмицата и на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-53722424170039199392013-04-01T12:37:30.384+03:002013-04-01T12:37:30.384+03:00Гери, можеш да не слагаш розмарина. Той наистина е...Гери, можеш да не слагаш розмарина. Той наистина е силна подправка, а аз съм правила и без него. Но пък фокачата си заслужава да се направи, със или без него :)<br />Поздрави и спорна седмица на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-39576655481579940222013-04-01T12:25:17.750+03:002013-04-01T12:25:17.750+03:00Понякога думите са излишни, нали, Пепи? =) Чудна ф...Понякога думите са излишни, нали, Пепи? =) Чудна фокача си направила.<br />След едни купешки соленки малко се мръщя вече на солено с подправки (не знам, просто нещо се случи), но със сигурност фокачата ти е била много вкусна.<br />Поздрави!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-19346832854467993162013-04-01T11:18:12.015+03:002013-04-01T11:18:12.015+03:00Аз пък още не съм правила фокача :( питки много съ...Аз пък още не съм правила фокача :( питки много съм месила, но за фокача ред все не идва, но от вчера в нета тази твоя вкусотия все ми е пред очите :)) и като гледам - ще ме подскокоросаш да запретна ръкави... Подстрекателка :)<br />Усмихната седмица ти желая, Пепи!!!Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818909293006630489.post-16496662985684264342013-04-01T09:23:26.336+03:002013-04-01T09:23:26.336+03:00Много вкусна е станала! не съм правила с газирана ...Много вкусна е станала! не съм правила с газирана вода, време е да опитам:)traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.com