Страници

2 октомври 2010 г.

На гости на Ева

със Свинско бонфиле с гъби, каперси и балсамико

Преди няколко седмици Ева Тонева ме покани да и гостувам в не само вкусния, но и стилен, изпълнен с финес и красота сайт. Приех, но се замислих с какво да гостувам, сред великолепието на нейните сладкиши, питки, десерти и ......... всичко е толковаапетитно при нея. Едва ли човек би останал равнодушен към снимките и. Това е, първото за което се сетих беше месо. Дивеч. Това е рецепта, която е еднакво вкусна, приготвена с филе от глиган, или питомен грух-чо. С единствената разлика, че ако е от дивеч, задължително трябва да се маринова месото за поне 24ч.


Заповядайте и вие, на гости на Ева , за мен е удоволствие, надявам се и за вас :)

Благодаря, ти Ева! flowerflower

12 коментара:

  1. Прекрасно гостуване, Пепи!
    Чудесна рецепта и
    много апетитно представяне с изкушаваща снимка!
    Сърдечни поздравления,
    прегръдка и много хубав есенен ден, Диана

    ОтговорИзтриване
  2. Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

    Saygılar.

    ОтговорИзтриване
  3. Fuat Gencal, благодаря ти, жив и здрав да си!
    Благодаря ти, Диди, хубави и слънчеви почивни дни и на теб, много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна рецепта, Пепи!
    Много вкусно ще да е това ястие, записвам си за да го приготвя. Е, при мен няма да е с дивеч, а с питомен грухчо :)
    Много хубаво настроение през уикенда!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря, Лети, много усмивки и на теб през почивните дни!
    Точно това филе е питомно :) страхотно е на вкус!

    ОтговорИзтриване
  6. В момента нямам сили, а и възможност да чета рецептата, заета съм да гълтам слюнката си :))) (ще се връщам пак, то се е видяло, ама първо да хапна нещо :)))
    Прекрасна снимка, Пепи и чудесно изглеждащо прасенце :)))

    Поздрави и на двете ви, големи майстори в кухнята сте :)

    Усмивки

    ОтговорИзтриване
  7. Пепи, прекрасно гостуване и чудесна рецепта! Филетата, били те диви или питомни, изглеждат много примамливо!
    Поздрави и хубава неделя!

    ОтговорИзтриване
  8. И аз като Ина ще се задавя:)
    Много ти харесвам рецептите, а тази е с толкова апетитна снимка!!!!
    Прегръдки, Пепчо и хубава неделя!
    Еви, страхотен тандем сте!

    ОтговорИзтриване
  9. Голям майстор си, Пепи!!!
    Поздравления за гостуването!

    ОтговорИзтриване
  10. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  11. Ина, ти ли говориш за снимки :) А твоите какви са .....
    Мирка, примамливи са, защото филето си е филе :) независимо какво (особено ако има бон- отпред :)))
    Дани, да идвам ли на гости :) Ей го де е Бургас :)
    Зори, блогадаря ти!

    Хубава и спорна седмица, момичета, с много усмивки и късмет!

    ОтговорИзтриване
  12. Пепи, поздравления за гостуването! Рецептата е много, много добра!

    ОтговорИзтриване