Страници

Дивеч



Пернат дивеч
Дива патица конфи
Дива патица с кисело зеле
Задушени гургулици с ароматно масло
Задушени гургулици с карамелизиран лук 
Задушени гургулици с бекон
Панирани пъдпъдъци
Печен фазан
Печени пъдпъдъци "а'ла Ришельо"
Печени пъдпъдъци на скара 
Печени яребици в лозов лист върху ябълки
Пияни пъдпъдъци
Пълнени бекаси с бекон и манатарки
Пъдпъдъци с надецина и манатарки



Глиган

Винен кебап с глиган
Глиган салтимбока
Глиган в сметанов сос
Глиган по ловджийски
Глиган с батат и карамелизиран лук
Глиган с кореноплодни и сушени домати
Задушен глиган с бира и масло
Задушен глиган с гъби и зеленчуци
Задушен глиган със зеленчуци
Капама от дивеч
Книжен кебап с глиган
Печен свински врат
Печено свинско филе със синап и зърна пипер
Прясно зеле с ребрра от глиган
Пълнена рибица от глиган
Пържено глиганско месо с манатарки
Пържено глиганско месо с манатарки и чесън
Рагу от глиган
Филе от глиган с дюли


Задушен бут от сърна с лучен сос и кореноплодни зеленчуци 
Задушена сърна с маслини, гъби и бекон
Задушено месо от сърна с гъбен сос
Мераклийска капама от сърна
Филе от сърна с гъбен сос и ликьор


!!! Рецептите за див заек са в каталога  с Ястия със заешко месо и всеки вид заек би могъл да се сготви по тези рецепти, без печения и пълнения заек - дивия заек е сух за такова печене. Трябва му само предварително мариноване и след това  задушаване. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар