И крема сирене. Ужасът на шеф Манчев :) Това са продуктите на това пастетче, което много харесвам и често ме спасява за закуска. Нищо, че е с риба :) Човек, който може да закуси шкембе чорба едва ли се плаши от риба в закуската :) Пушената сьомга са коремчета, които продават в много търговски вериги. Тук при нас има в една голяма, но незнайно защо там са едни по-тънички (кожа и мазнина) и голяма част от тях изхвърлям, а в друга местна вериги са доста богати на месо. Като се почисти от кожата е подходящо за всякакви салати, пастата от предната публикация и различни пастети.
Рецепта :) точна няма. Правя я с равни части месо от рибата, омекнало авокадо и крема сирене.
Всичко се намачква и обърква, а когато не е за закуска - прибавям и фино смляна скилидка чесън. Подправки не слагам; за мен е достатъчен ароматът на пушената риба.
Чудесно звучи!
ОтговорИзтриванеЕй това направих - чудесно е!
ОтговорИзтриванеРадвам се, че ти е харесал, Веси 🤗 чудесно пастетче си е!
Изтриване