но при нас - Лепкави свински гърди.
И тъй като съм решила известно време да ходя по гости, отивам първо на Юлия, която преди пет години ни приюти в един чудесен, кулинарен форум с група запалени ентусиасти като мен.
1 с. л. горчица
1 с. л. кетчуп
1 ч. л. соев сос
1 ч. л. сладък червен пипер
1/4 ч. л. олио
сол
смлян черен пипер
800-1000 г свински ребра
Приготвяне:
* Фурната се загрява на 200*.
* В купа се разбъркват медът, горчицата, кетчупът, соевият сос, пиперът и олиото.
* Сместа се подправя със сол и черен пипер на вкус.
* Всичко се разбърква добре.
* Свинските ребра се намазват с медената смес.
* Нареждат се в огнеупорна тава.
* Пекат се 30-40 минути или до готовност.
Наздраве !
Ух, божествени са!!! Имам едни ребърца във фризера, сега знам как ще се размажа :)))
ОтговорИзтриванеХубава съботна вечер, Пепи :)
Леле, Пепи, голяма вкуснотия!А за снимките да не говорим!
ОтговорИзтриванеТия ребра вече ще се правят:)!
Много апетитни :)))))
ОтговорИзтриванеОлеле, Пепи, много вкусно изглежда!
ОтговорИзтриванеАма и каква снимка си им направила само!
Ще се правят тези ребърца, ясно е вече.
Хубава неделя и чудесна нова седмица!
И да се повторя - невероятни са!!!
ОтговорИзтриванеМъжът ми прави пиле с подобна марината... ама викам хайде да не пиша във фейс-а, че ще ме убие:))))
Бени, аз също харесвам подобни крилца :) ама свинското си е свинско :)
ОтговорИзтриванеБлагодаря, Лети, хубава и слънчева нова седмица и на теб!
Маги, Траяна, признавам - такива са :§
Ина, хапването също е трудна работа - малко мазало става.... Хубав неделен ден!
Умопомрачителни са, Пепи!
ОтговорИзтриванеПрегръдка с пожелания за хубава нова седмица!
Мале,Пепи,направо запреглъщах!Страхотни са станали ребрата,вку-со-тия!Хляб не ми се връзва с тях,но виж бира...непременно!
ОтговорИзтриванеПепи,
ОтговорИзтриванезнаеш, че не съм фен на месото, но не мога да не отбележа -
прекрасно изпълнение и снимки!
Поздрави и хубава нова седмица, Диана
E убихте! Как можа да ми го причиниш:)))) Не си добро другарче! Сега се яде жито, пасат се марули и се хрупа зарзават. Какви са тези прекрасни лепкави ребърца, с които зикушаваш хората?!
ОтговорИзтриванеИ маруля има де, ей там отзад е :)))
ОтговорИзтриванеДианка, благодаря ти! Оценявам мнението ти двойно, имайки предвид времето на пости!
Еликсирче, наздраве :)
Благодаря, Еви! Слънчева и хубава да е и на теб!
Толкова са лепкави,че като ти се залепят за устата и няма как да спреш да ядеш ,нали? :):):):):)
ОтговорИзтриванеМай така е, Нели :)
ОтговорИзтриванеДали ще се получат свинските ребърца и в крок пот-а?
ОтговорИзтриванеО, да. Само накрая може да ги сложиш във фурната да се запекат за малко
ИзтриванеБлагодаря ти, Пепи. Ние сме твои много верни фенове ;)
ИзтриванеБлагодаря и аз, Жанет!
ИзтриванеА малко водичка, сипва ли се в тавата?
ОтговорИзтриванеНе, без вода :) колкото е течността от соевия сос, кетчупа... Леко се залепват по тавата, но те са си лепкави - побутвате ги сметална лопатка и се отлепват. Може да ги направите на хартия за печене, няма да залепнат на тавата.
Изтриванеизвинявам се за закъснелия отговор, сега виждам въпроса.