със Свинско бонфиле с гъби, каперси и балсамико
Преди няколко седмици Ева Тонева ме покани да и гостувам в не само вкусния, но и стилен, изпълнен с финес и красота сайт. Приех, но се замислих с какво да гостувам, сред великолепието на нейните сладкиши, питки, десерти и ......... всичко е толковаапетитно при нея. Едва ли човек би останал равнодушен към снимките и. Това е, първото за което се сетих беше месо. Дивеч. Това е рецепта, която е еднакво вкусна, приготвена с филе от глиган, или питомен грух-чо. С единствената разлика, че ако е от дивеч, задължително трябва да се маринова месото за поне 24ч.
Заповядайте и вие, на гости на Ева , за мен е удоволствие, надявам се и за вас :)
Благодаря, ти Ева!
Прекрасно гостуване, Пепи!
ОтговорИзтриванеЧудесна рецепта и
много апетитно представяне с изкушаваща снимка!
Сърдечни поздравления,
прегръдка и много хубав есенен ден, Диана
Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.
ОтговорИзтриванеSaygılar.
Fuat Gencal, благодаря ти, жив и здрав да си!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти, Диди, хубави и слънчеви почивни дни и на теб, много усмивки!
Чудесна рецепта, Пепи!
ОтговорИзтриванеМного вкусно ще да е това ястие, записвам си за да го приготвя. Е, при мен няма да е с дивеч, а с питомен грухчо :)
Много хубаво настроение през уикенда!
Благодаря, Лети, много усмивки и на теб през почивните дни!
ОтговорИзтриванеТочно това филе е питомно :) страхотно е на вкус!
В момента нямам сили, а и възможност да чета рецептата, заета съм да гълтам слюнката си :))) (ще се връщам пак, то се е видяло, ама първо да хапна нещо :)))
ОтговорИзтриванеПрекрасна снимка, Пепи и чудесно изглеждащо прасенце :)))
Поздрави и на двете ви, големи майстори в кухнята сте :)
Усмивки
Пепи, прекрасно гостуване и чудесна рецепта! Филетата, били те диви или питомни, изглеждат много примамливо!
ОтговорИзтриванеПоздрави и хубава неделя!
И аз като Ина ще се задавя:)
ОтговорИзтриванеМного ти харесвам рецептите, а тази е с толкова апетитна снимка!!!!
Прегръдки, Пепчо и хубава неделя!
Еви, страхотен тандем сте!
Голям майстор си, Пепи!!!
ОтговорИзтриванеПоздравления за гостуването!
Този коментар бе премахнат от автора.
ОтговорИзтриванеИна, ти ли говориш за снимки :) А твоите какви са .....
ОтговорИзтриванеМирка, примамливи са, защото филето си е филе :) независимо какво (особено ако има бон- отпред :)))
Дани, да идвам ли на гости :) Ей го де е Бургас :)
Зори, блогадаря ти!
Хубава и спорна седмица, момичета, с много усмивки и късмет!
Пепи, поздравления за гостуването! Рецептата е много, много добра!
ОтговорИзтриване