10 януари 2010 г.

Какво готвих днес ли?

Пак неделя, ден за готвене. Е, днес малко леко, но пък вчера също си помогнах. В крайна сметка имаме да хапваме /някои вече поизядохме blush2/

Пълнена /глиганска/ рибица с магданозено песто и сушени домати с гъбен сос

Ветрило от филе - глиганско пак, както се подразбира drinks

Шкембе чорба за неделя сутрин smile1


Шкембе в масло пак и отново.

И между другото чушки бюрек и печена наденица, от новата реколта smile1

6 коментара:

  1. Пепи "Пълнена /глиганска/ рибица с магданозено песто и сушени домати с гъбен сос", ето заради това съм способна да пална колата и да долетя до Ст.Загора, признала съм те за майстор при приготвянето на дивечово месо.
    Сърдечен поздрав и спорна седмица!

    ОтговорИзтриване
  2. благодаря, Латинка :)
    Пък ти се мятай на колата, какво, ей го къде си :)
    Райне, винаги си добре дошла с парче хубаво италианско сирене!
    Хубав ден и успешна седмица на вас!

    ОтговорИзтриване
  3. Пепи,
    възхищавам се всеки път на кулинарните ти вдъхновения!
    Успешна нова седмица, Диана

    ОтговорИзтриване
  4. Дианка,
    моите кулинтарни вдъхновения ............. ги познаваш лично :)

    Благодаря ти!

    Хубава седмица и на теб!

    ОтговорИзтриване
  5. Дадено, само да не свърши наденицата! Но винаги можеш да направиш едно ветрило! - смятам да ги опитам, много ми харесват твоите ветрила

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...