12 февруари 2013 г.
Кулинарно приключение :) с глиган и гофрети
Днес съм на гости на едно местенце, където се чувствам уютно и комфортно. В това красиво, подредено, вкусно, направено с много любов и умение кулинарно пространство, винаги намирам нещо за себе си - нов вкус, средиземноморски полъх или изпитана традиционна рецепта. Снимките са топли, подканващи и апетитни, аранжирани с вещина и естетика.
Всъщност това са моите снимки от произведенията, с които и гостувам :)
Радвам се, че Интернет пространството (или по-скоро форума на Гответе с мен) ми даде тази възможност - да се наслаждавам на финеса, деликатността и таланта на домакинята ми. Стилните снимки и изискания вкус пленяват от пръв поглед, но са само прелюдия към приготвените с голяма любов ястия.
Преди няколко месеца ролите бяха сменени - днешната ми домакиня бе мой гост, с едни чудесни предложения със Средиземноморски полъх.
Късметлийка съм, че съм първия гост на Лети и няма да крия, че съм поласкана от този факт. Въпреки, че моята канибалска кухня основно е в стил "Бронтозавърско ребърце а*ла Флинтстоун", веднага откликнах на поканата на Лети. Е, ако три седмици време са веднага
Благодаря ти, мила Лети за търпението! Благодаря и за поканата и се надявам едната ми рецепта да е по лично твой вкус !
Заповядайте в Кулинарно приключение при Лети, ако имате желание да видите рецептите за този Глиган - книжен кебап и Гофрети с бекон и сирене, или утре по някое време пак тук
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
И на теб ще кажа същото, Пепи, както и на Лети.
ОтговорИзтриване"Как ме пренасяте и двете на някоя вила висоооко горе в планината. Така уютно, вкусно и домашно е всичко. Поздрави за Лети, чудесен избор за гост е направила. А, Пепи, извира кулинария от теб."
Чудесен тандем, чудесно гости, чудесна публикация.
Поздрави!
Благодаря, Гери :) за хубавите думи и за мнението ти.
ИзтриванеПоздрави и на теб!
Страхотно гостуване и чудесно представяне!
ОтговорИзтриванеблагодаря :)
ИзтриванеПеп, още помня вкусът на пастърмата и това, че не разбрах от
ОтговорИзтриванекакво месо е :)
Чудесно гостуване!
Дани :)
ИзтриванеБлагодаря ти!
Ти си гостенка мечта, Пепи! Не ям свинско по принцип, но твоята рецепта така звучи, че ми се прииска да опитам. А гофретите, ах гофретите, не бих им простила в никакъв случай и на тях. :)
ОтговорИзтриванеПрегръдки за теб и за Лети и пожелание за една прекрасна седмица!
Благодаря ти, Вени!
ИзтриванеТо това свинско е по-скоро като телешкото, ама хайде, от мен да мине - ще те почерпя с гофрета :)
Поздрави и на теб :)
Пепи, бих те чакала месеци, само да знам, че ще ми се появиш с тези вкусотии! Страхотно гостуване! Поздравявам ви и двете!
ОтговорИзтриванеКате :) да хващам автобуса тия дни :)
ИзтриванеТъкмо ще получи наденичка-сърчица на 14-т :)
Чудесно гостуване, Пепи! Прегръдки и за двете! :)!
ОтговорИзтриванеБлагодаря, Еви :)
ИзтриванеИ за теб прегръдка!
Пепи,ето за къде си го гласила този глиган!Блазе й на Лети,чудна трапеза си стъкмила!Отивам да се запозная с рецептите подробно!
ОтговорИзтриванеУсмихната и успешна сряда пожелавам! :)
амииии :) не беше това, Роси. Патицата третирах :)
ИзтриванеХубав ден и на теб!