Пак неделя, ден за готвене. Е, днес малко леко, но пък вчера също си помогнах. В крайна сметка имаме да хапваме /някои вече поизядохме /
Пълнена /глиганска/ рибица с магданозено песто и сушени домати с гъбен сос
Ветрило от филе - глиганско пак, както се подразбира
Шкембе чорба за неделя сутрин
Шкембе в масло пак и отново.
И между другото чушки бюрек и печена наденица, от новата реколта
Пепи "Пълнена /глиганска/ рибица с магданозено песто и сушени домати с гъбен сос", ето заради това съм способна да пална колата и да долетя до Ст.Загора, признала съм те за майстор при приготвянето на дивечово месо.
ОтговорИзтриванеСърдечен поздрав и спорна седмица!
идвам и аз!
ОтговорИзтриванеблагодаря, Латинка :)
ОтговорИзтриванеПък ти се мятай на колата, какво, ей го къде си :)
Райне, винаги си добре дошла с парче хубаво италианско сирене!
Хубав ден и успешна седмица на вас!
Пепи,
ОтговорИзтриваневъзхищавам се всеки път на кулинарните ти вдъхновения!
Успешна нова седмица, Диана
Дианка,
ОтговорИзтриванемоите кулинтарни вдъхновения ............. ги познаваш лично :)
Благодаря ти!
Хубава седмица и на теб!
Дадено, само да не свърши наденицата! Но винаги можеш да направиш едно ветрило! - смятам да ги опитам, много ми харесват твоите ветрила
ОтговорИзтриване